Exterior del CAP Sant Pere de Reus

Reus realitzarà un cribratge massiu al CAP Sant Pere i a l'Hospital Sant Joan

És la cinquena ciutat de Catalunya on hi ha més risc de rebrot actualment

L'augment de positius a la ciutat de Reus en les últimes setmanes han disparat el risc de rebrot, tant a la capital del Baix Camp com a la regió sanitària del Camp de Tarragona. Per aquest motiu, des del Departament de Salut s'ha començat a preparar un cribratge al CAP Sant Pere i a l'Hospital Sant Joan de Reus, segons ha confirmat Salut, tot i que en les pròximes hores té previst ampliar la informació.

En aquests centres mèdics reusencs es faran proves PCR a la gent de forma aleatòria, entre els 20 i els 50 anys —franja d'edat en què s'estan donant més positius—, per confirmar que són casos negatius o positius asimptomàtics. El CAP Sant Pere acull les Àrees Bàsiques de Salut 1 i 2 de la ciutat de Reus, essent aquesta última una de les zones més afectades pel coronavirus actualment, i aniran els residents del barri de la Sardana, dins d'aquesta ABS. A l'Hospital Sant Joan de Reus hi aniran els residents als barris de la Pastoreta i Monestir, de l'ABS Reus 5, on hi ha la zona més crítica de la ciutat.

Segons les dades de Salut, des de l'inici de la pandèmia a Reus hi ha hagut 595 casos positius confirmats, 49 defuncions i ara mateix hi ha 4 persones ingressades a planta, mentre el risc de rebrot està pels núvols amb 390,51 punts. És la cinquena ciutat de Catalunya on hi ha més risc actualment, seguit de Balaguer, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat i Tortosa.


 

 • CAP SANT PERE per als veïns del barri la Sardana
  • Divendres 21 i dissabte 22
  • De les 8.00 hores a les 20.00 hores
 • HOSPITAL SANT JOAN DE REUS per als veïns dels barris de la Pastoreta i Monestir
  • Divendres 21 i dissabte 22 pel veïns del barri de Monestir
  • Dissabte 22 i dilluns 24 pels de Pastoreta 
  • De les 8.00 hores a les 20.00 hores

Comentaris