Un cap de setmana en família a Reus amb el modernisme i Gaudí

Els dies 10 i 11 el municipi oferirà el pack turístic «Caps de setmana genials, en família»
Els participants descobriran els aspectes més destacats d'Antoni Gaudí. | Cedida

 

Reus esdevindrà el centre de la iniciativa «Caps de setmana genials, en família», que consisteix en uns paquets turístics que inclouen la realització de diferents activitats per famílies al voltant de les figures de Gaudí, Miró, Casals i Picasso a Costa Daurada i Terres de l'Ebre, i l'allotjament a diferents establiments de Reus, Mont-roig - Miami, El Vendrell i Horta de Sant Joan, durant tots els caps de setmana de novembre. Aquest cap de setmana, 10 i 11 de novembre, és el torn de la ciutat de Reus.

Un pack turístic que descobrirà Reus a les famílies

A Reus el «Caps de setmana genials, en família» arriba aquest cap de setmana i està ple d'activitats tant pels més petits com pels adults. Les famílies podran conèixer la ciutat de Gaudí, seguir les seves empremtes i descobrir els personatges i els trets més essencials de la vida de l'arquitecte de forma didàctica i participativa.

Gaudí Centre Reus | Miguel Cabrerizo

 

Tot això ho podran fer amb la visita dinamitzada «Observem, escoltem i toquem en família», al Gaudí Centre que es realitza el diumenge al matí. La visita acaba amb un taller de treballs manuals, on els participants podran crear la seva pròpia obra gaudiniana amb l'ajuda dels seus acompanyants.

Allotjament a diferents hotels de Reus

L'agència de viatges Expeerio és l'encarregada de comercialitzar aquests packs turístics que portaran les famílies a diferents indrets del territori tarragoní. Per un preu de 141 euros per família, que consisteix en dos adults i dos infants i que també s'inclou l'allotjament. A més, en la visita a Reus també entra la possibilitat de participar només a la visita dinamitzada del diumenge al matí, per a la que les places són limitades i cal reserva prèvia. 

L'Institut Pere Mata, una de les obres importants de Domènech i Montaner. | Cedida

 

Es visitaran els llocs més modernistes de la ciutat

D'altra banda, el «Caps de setmana genials, en família» també inclou la polsera «Visit Reus». Els visitants podran descobrir els espais més emblemàtics del Reus de l'arquitecte Gaudí. La iniciativa inclou pujar al campanar de la prioral de Sant Pere, visitar l'església on va ser batejat Antoni Gaudí, el que va inspirar les famoses escales de caragol de la Sagrada Família, i descobrir l'espai del Gaudí Centre.

També descobriran el pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata, obra d'un dels deixebles de Gaudí i finalment, els Museus de Reus, amb l'exposició permanent 'Ara toca festa' on es mostren els elements tradicionals de les festes majors de la ciutat.

"ATENCIÓ: Aconsegueix una tapa gratuïta per la Ganxet Pintxo de Reus al Festival RTM" "AGENDA: Comença la 13a edició del Memorimage"