Una quarantena de funcions omplen places i racons de circ amb el Trapezi 2019 a Reus

Durant el cap de setmana hi haurà espectacles per a tots els públics, gratuïts i de pagament, en un programa més ambiciós que mai en aquesta Fira del Circ de Catalunya
La brasilenya Iara Gueller amb l'espectacle 'Deslira' al Cabaret del Trapezi 2019 | Laia Solanellas

 

La Fira del Circ a Catalunya, el Trapezi, va donar el tret de sortida amb el tradicional Cabaret Inaugural a la plaça del Mercadal. En un espai on no hi cabia ni una agulla es va donar per inaugurada la 23 edició del Trapezi a Reus i els espectacles ompliran places i carrers durant dissabte i diumenge. Divendres diversos punts de la ciutat ja es van inundar de circ i aquest cap de setmana està ple de nombroses representacions. 

Un cap de setmana amb centenars de funcions

Avui, dissabte dia 11 la jornada d'activitats començarà al Jardí de l'Estació Enològica, al passeig de Sunyer, amb l'obertura de l'espai familiar Trape-xic, amb les instal·lacions interactives del Laberint II i el Titeretú. A més en aquest indret Strong Lady, la dona forçuda, actuarà en diverses ocasions. A la programació també els acompanyarà que completaran aquest espai familiar.

Duo 2 filles amb l'espectacle 'Les opposés s’attirent' al Cabaret | Laia Solanellas

 

Dissabte, el dia amb més Trapezi

Dissabte, és el dia on es concentren més actuacions, cadascuna en punts diversos de Reus que ompliran tota la jornada de circ. Un total de 25 funcions es realitzaran a la ciutat, però la més destacable i una de les transcendents de l'edició d'enguany es representa a la plaça d'Anton Borrell de la mà de Circo Ronaldo, 'Fidelis Fortibus', un espectacle que ha guanyat diferents premis internacionals a la millor funció. Al matí a les 13.00 hores i repeteix funció a les 19.30 hores.

'Furieuse Tendresse' destaca al matí de dissabte

Oyun' de El Fedito es representarà a les 11.30 hores i a les 17.00 hores a la plaça del Teatre. A les 12.00 hores 'A Salto Alto-entre gentilezas e exterminio' de Circo No Ato actuarà a la plaça Llibertat i a la mateixa hora serà el torn de l'Escola Carampa amb l'espectacle 'El Covador 1'.

Del matí de dissabte, però, cal destacar Cirque Exalté amb 'Furieuse Tendresse' que es representarà a la plaça del Mercadal a la una del migdia, amb una expressió de la intensitat de la vida i de l'instant.

Aimé Morales des de Veneçuela gira amb l'espectacle 'Ai'moko' | Laia Solanellas

 

A la tarda al Jardí La Palma, 'El Covador Rogelio 1' amb l'Escola Rogelio Rivel que actuarà a les 17.00 hores i una hora més tard serà el torn del' Escola Rogelio Rivel amb 'El Covador Rogelio 2'm a la plaça del Teatre. A les 18.30 hores, a la plaça d'Evarist Fàbregas, 'Entre Nous', i a la mateixa hora però des de la plaça del Doctor Sabaté el tradicional recorregut Itinerant. Lanördika amb la funció 'Rojo Estándar' actuaran a les set de la tarda a la plaça del Baluard i l'avinguda del Carrilet Airofijo Circ amb l'espectacle 'A s'ombra'.

Jimmy González fa malabars amb una bola de fang | Laia Solanellas

 

Els Teatres escenaris del cap de setmana

Els teatres també són protagonistes i al Bravium es representarà 'Íntimo' de La Mala a les 19.30 hores, al Teatre Fortuny 'Quan els crancs portin talons' d'Escarlata Circus i al Bartrina, 'Nu-23è Circ d'Hivern' de l'Ateneu Popular 9 Barris-Animal Religion. La Palma acollirà Dioptries de Toti Toronell a les 22.00 hores i mitja hora més tard a la plaça de la Llibertat es representarà 'Babel Glöm' de Kaaos Kaamos. Finalment la jornada acabarà amb el clàssic Cabaret a les 23.30 hores a la plaça del Mercadal.

Una funció, amb dos escenaris i dues representacions, tot a la vegada és 'Dioptries' | Trapezi

 

Diumenge amb més circ a Reus

Diumenge aquests mateixos espectacles es tornaran a representar però en aquesta ocasió amb horaris diferents i amb la mateixa ubicació. El tret de sortida de la jornada anirà a càrrec de 'Rojo estándar' a la plaça del Baluard a les onze del matí i a la mateixa hora s'obriran les instal·lacions interactives de l'Estació Enològica.

A les 11.30 hores començarà l'espectacle 'Davaiii', seguidament de A Salto Alto-entre gentilezas e exterminio, amb Circo No Ato a les dotze, i a la mateixa hora els carrers s'ompliran de circ amb el recorregut itinerant.

A l'una del migdia és el torn de 'Furieuse Tendresse', 'Quan els crancs portin talons' i 'Ovvio' i a dos quarts de dues l'actuació de la dona forçuda, Strong Lady. A la tarda 'El Covador Rogelio 1' es representarà a les cinc i una hora més tard començaran els espectacles 'A s'ombra', 'El Covador Rogelio 2' i ' Nu, 23è Circ d'Hivern'. A les 18.30 hores a plaça d'Evarist Fàbregas es representarà 'Entre Nous'.

El laberint del Trapezi, una atracció pels infants en l'espai 'Trape-Xic' | Trapezi

 

La Contrebande posa punt final al Trapezi 2019

Finalment els darrers espectacles de l'edició d'enguany del Trapezi tindran lloc a les 19.30 hores al Teatre Bravium amb 'Íntimo' i a la plaça d'Anton Borrell amb el gran Circo Ronaldo. L'acte de cloenda es realitzarà a la plaça del Mercadal a les vuit del vespre i anirà de la mà de La Contrebande que posarà punt final al Trapezi amb l'espectacle 'Bal Trap'.

"EXCLUSIVA: Quins pactes de govern pot tenir Reus després de les eleccions?" "AGENDA: Torna el 'Fem Coral' a Reus amb més d'un miler d'alumnes"