GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba el 13è Saló de la Moto a Reus amb més de 500 motos exposades

La fira se celebrarà aquest cap de setmana, del 3 al 5 de maig, i acollirà 26 expositors i 54 marques
El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, i el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, a la presentació del 13è Saló de la Moto | Marta Torrens
 

Aquest cap de setmana, Reus acollirà una nova edició del tradicional Saló de la Moto. Les jornades se celebraran aquest cap de setmana, els dies 3, 4 i 5 de maig a l'espai de firaReus. En aquesta ocasió al Saló hi seran presents 26 expositors i 54 marques diferents, a més, disposarà d'un total d'11.000 metres quadrats amb diferents espais repartits arreu de firaReus amb més de 500 motos exposades. 

 

Un nou sorteig al Saló de la Moto

Com cada any, aquesta edició també comptarà amb el mercat d'ocasió, un espai on tots els que estiguin interessats a comprar una moto ho podran fer i gaudiran de grans oportunitats i descomptes econòmics. D'altra banda, i també com és habitual, s'hi trobarà el Custom Sunday, una trobada entre aficionats a les motos, en la qual es podrà conèixer i intercanviar opinions amb totes aquelles altres persones amants d'aquest vehicle de dues rodes.

 

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha anunciat que, durant les jornades, es farà un sorteig, que anirà a càrrec d'un dels expositors, i on se sortejarà un cap de setmana amb moto entre tots els participants. D'altra banda, Sanromà també ha destacat que «hi haurà alguna novetat que l'anirem desvetllant a poc a poc». 

 

Horaris del Saló i preu de l'entrada

El divendres 3 de maig, el Saló de la Moto obrirà les portes només a la tarda, concretament, de 16.00 hores a 21.00 hores. Els dos dies següents, dissabte i diumenge, l'exposició es podrà visitar a partir de les 10.00 hores i fins a les 21.00 hores. Tothom qui vulgui assistir al Saló pot adquirir les seves entrades a través d'aquest enllaç 

 

«La fira arriba en un bon moment pel sector de la moto»

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha volgut destacar que, aquest any, «el sector de la moto està en creixements del 18% en matriculacions i, per tant, en vendes». Arza ha apuntat que «és un bon any pel sector i, per tant, és una fira que arriba en un bon moment pel sector del motor».

 

D'altra banda, també ha fet un petit avançament sobre què podrem veurem a firaReus, també relacionat amb el món del motor, durant el mes de maig. Del 10 al 12 de maig, hi haurà l'Autoprimavera, l'exposició del Saló de l'Automòbil d'Ocasió; del 17 al 19 de maig, la fira Expo Bike, en el marc de la cursa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara; i, finalment, els dies 8 i 9 firaReus acollirà la fira de formació Camins d'FP.  Arza ha afirmat que «és un dels mesos amb més activitat de l'any».