L'alcalde de Reus crea la regidoria de Relacions Cíviques, amb Montserrat Caelles al capdavant

També s'han fet canvis en les regidories de Seguretat i Convivència, de Cultura i Educació i de Projecció de Ciutat
Imatge de la reunió de Montserrat Caelles amb presidents d'associacions de veïns | cedida

Reus té una nova regidoria, la de Relacions Cíviques. Aquesta setmana l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat el decret per a la creació d’aquest nou departament, que gestionarà la regidora Montserrat Caelles. Fins ara, les competències en matèria de relacions cíviques i amb les entitats associatives les assumia el mateix alcalde.

Carles Pellicer i Montserrat Caelles han tingut una reunió aquesta setmana on també hi ha assistit els presidents de totes les associacions de veïns de Reus, per tal d’informar-los personalment d’aquest nou traspàs de competències.

Més canvis en regidories de l'Ajuntament de Reus

Amb el mateix decret, l’alcalde Pellicer ha concretat altres canvis en l’organització del govern municipal. Per una banda, s’ha modificat el nom de la Regidoria delegada de l’Àrea de Seguretat i Convivència que, amb l’objectiu de fer visible el compromís municipal amb el civisme, passa a dir-se Regidoria delegada de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme.

En segon lloc, a partir d’ara la Regidoria de Cultura i Educació es dividirà en dues regidories. Per una banda, la de Cultura, que per primera vegada incorpora les competències de política lingüística, i passa a denominar-se Regidoria de l’Àrea de Cultura i Política Lingüística. Per altra banda, la Regidoria de l’Àrea d’Educació, que manté les atribucions històriques.

Finalment, es canvia el nom de la Regidoria delegada de l’Àrea de Projecció de Ciutat, la qual passa a denominar-se Regidoria delegada de l’Àrea de Promoció de Ciutat, amb l’objectiu de fer visible l’estreta col·laboració de la regidoria amb l’Agència Reus Promoció.

"Primera conferència de Noemí Llauradó a Reus com a presidenta de la Diputació" "👏 Àngels Ollé donarà nom a una nova plaça de Reus"