GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Carles Pellicer vol liderar un govern «fort i estable» per a Reus

El cap de llista de Junts per Reus es reivindica com la força més votada

Carles Pellicer, acompanyat de la capçalera de la llista, ha valorat els resultats electorals | Jordi Olària Gras

 

«Hem guanyat les eleccions», ha sentenciat Carles Pellicer, cap de llista de Junts per Reus, quan ha sortit a valorar els resultats electorals davant la militància aplegada a la seu del partit. Ha afirmat que té la intenció de liderar el pròxim govern municipal, que aposta perquè sigui el més fort possible, una meta que començaran a treballar, ha afirmat, a partir de demà mateix.

 

 

Pellicer ha declarat que la seva voluntat és la de «tirar endavant un govern fort i potent capaç de liderar aquest projecte de ciutat, que és el millor que s'ha presentat en els darrers anys». Preguntat per la premsa, no ha volgut revelar quina serà la seva prioritat a l'hora de buscar pactes que hauran de ser, per sumar majoria absoluta, amb almenys dos partits.

 

Carles Pellicer ha volgut reconèixer la feina feta per Dolors Sardà, Pere Aluja i Joaquim Enrech | Jordi Olària Gras

 

El cap de llista de Junts per Reus ha tingut un reconeixement, també, per a Dolors Sardà, Pere Aluja i Joaquim Enrech, que ocupaven els llocs vuit, nou i deu de la llista electoral. Els ha agraït la feina feta i la seu del PDECat els ha ovacionat, un gest que, sobretot Sardà i Enrech, que eren fins ara regidors municipals, han rebut visiblement emocionats.

 

La seu de Junts per Reus, de menys a més al llarg de la nit

Junts per Reus ha aconseguit mantenir-se com la força més votada a la ciutat. Els primers escrutinis havien arribat a situar el PSC al capdavant, provocant cares llargues a la seu dels postconvergents, a la plaça de Catalunya. L'alegria amb la qual han anat arribant a la seu candidats i apoderats s'ha convertit en nerviosisme durant bona part de l'escrutini.

 

La seu del PDECat de Reus durant la valoració dels resultats | Jordi Olària Gras

 

Finalment, i quan les dades començaven a ser més definitives, els membres de Junts per Reus han començat a respirar una mica més tranquils. Els resultats no han estat del tot satisfactoris, i és que tant PSC com ERC han experimentat una pujada considerable, mentre que el PDECat ha mantingut el mateix nombre de regidors que ja tenia a l'Ajuntament de Reus.

 

Amb tot, els resultats els segueixen situant com la primera força política de la ciutat que, segons ha destacat Carles Pellicer, s'ha consolidat a tots els districtes. Amb aquesta lectura com a principal base de negociació, el PDECat de Reus encararà uns dies de reunions i trobades per aconseguir confeccionar un pacte de govern estable.