La Casa Navàs amplia les Visites Premium amb tastos de vi i vermut fins a finals de setembre

L’èxit de les primeres setmanes d’aquesta activitat han obligat a allargar-la fins al 27 de setembre
Imatge d'una de les Visites Premium a la Casa Navàs de Reus | Casa Navàs

 

Després de penjar, pràcticament cada dia, el cartell d’entrades exhaurides, la Casa Navàs ha decidit ampliar les Visites Premium fins a finals de setembre. L’èxit de les primeres setmanes d’aquesta activitat han obligat a allargar-la fins al 27 de setembre coincidint amb les Festes de Misericòrdia.

 

Les Visites Premium es van iniciar amb la idea d’oferir als visitants una manera diferents de gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del modernisme europeu. Durant la visita, després de veure l’interior de la Casa Navàs, els visitants poden assaborir un tast de vins i vermuts a la terrassa de la joia modernista de Lluís Domènech i Montaner.

 

Dos participants a les Visites Premium de la Casa Navàs | casa navàs

 

Durant el tast enològic es poden degustar el vi ‘Secrets de Mar’ —negre i blanc—, elaborat pel celler Clos Galena amb la DO Terra Alta. Pel que va al vermut, el serveix la casa reusenca Vermuts Miró, i s’ofereix tant el ‘Vermut Miró Reserva’ com el ‘Vermut Miró Blanc’. A més, una selecció musical acaba d’amenitzar l’activitat.

 

Les visites tenen una duració d’una hora i mitja, i es fan els dimarts, dijous i divendres. Fins al 13 de setembre, les Visites Premium comencen a les 20 hores, mentre que del 17 al 27 de setembre s’avançaran una hora i començaran a les 19 h. Aquelles persones interessades en contractar l’activitat, poden comprar les entrades a la mateixa Casa Navàs, a través de la seva pàgina web o a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Reus. Els tiquets tenen un preu de 17 euros.

 

Les Visites Premium s'allarguen fins al 27 de setembre | Casa Navàs

 

Més notícies de la categoria Reus