GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Casa Navàs de Reus, decorada per Sant Jordi

Desenes de roses i tres grans senyeres ornamenten la façana d'aquest emblema modernista reusenc
La Casa Navàs de Reus lluirà una decoració especial per celebrar la diada de Sant Jordi. | Cedida

 

La Casa Navàs de Reus lluirà aquest Sant Jordi una decoració especial. La façana d'aquest emblemàtic edifici de la capital del Baix Camp ha estat ornamentada especialment per la diada de la rosa i el llibre. Desenes d'aquestes flors ja llueixen en diversos balcons de l'edifici, on també hi pengen tres grans senyeres. La imatge no ha passat desapercebuda pels reusencs, que fins i tot s'han aturat per fer-se fotografies al davant de la façana. 

 

 

Roses i senyeres a la Casa Navàs de Reus

Desenes de roses i tres grans senyeres ja decoren la Casa Navàs de Reus. El motiu, la celebració de la Diada de Sant Jordi, que aquest dimarts omplirà els carrers de ciutats i pobles de Catalunya de roses i llibres. L'ornamentació que llueix aquest famós edifici reusenc recorda a la que es pot veure, en aquestes dates, en edificis com la Casa Batlló de Barcelona. 

 

La imatge no ha passat desapercebuda pels reusencs que durant el matí d'aquest dissabte han passejat per la ciutat. De fet, són diversos els ciutadans que han decidit aturar-se al davant de l'edifici per fer fotografies. La decoració fa encara més especial aquest edifici, icona modernista de la capital del Baix Camp. 

 

Tres reusencs es fan una fotografia al davant de la decorada Casa Navàs. | Cedida

 

Cal recordar que la Casa Navàs és propietat de l'empresari reusenc Xavier Martínez Serra des de fa més d'un any. Les visites en aquest espai, joia modernista, han augmentat més d'un 400% des que Martínez va posar-se al capdavant de l'edifici. L'objectiu del mateix és la restauració de la torre, que l'any 1938 va quedar destrossada amb motiu de l'explosió d'una bomba durant la Guerra Civil Espanyola.