Reus ja està preparat per la Cavalcada de Reis 2019

Els tres Reis Mags d'Orient aterraran a la ciutat amb avioneta com és tradició

La ciutat de Reus ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient  a les set de la tarda amb la tradicional cavalcada. Els Reis Mags arribaran, com cada any, en helicòpter a la ciutat i després de ser rebuts pels infants, es dirigiran a l'Hospital Sant Joan per saludar i als nens i nenes que estiguin ingressats i als ancians del centre sociosanitari. Posteriorment  s'iniciarà la Cavalcada de Reis al carrer Ample  i posteriorment l'alcalde els hi entregarà la clau de la ciutat.

Els Reis Mags aterren a Reus

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un dels dies més esperats pels més petits de la casa ja ha arribat. Els infants reusencs podran celebrar el dia de Reis amb la Cavalcada pel centre de la ciutat. Els Reis Mags d'orient arribaran a Reus a les 16.30 hores, concretament  a l'aeroport on allà aterraran amb les seves avionetes. Seguidament es desplaçaran amb carruatge fins al Parc Sant Jordi, on la Banda del Pare Manyanet i tots els infants els rebran acompanyats de música. A més, els Reis Mags  es desplaçaran fins a l'Hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats  i també a tots els avis i àvies del centre sociosanitari.

La nit de Reis és la més màgica de l'any.
La nit de Reis és la més màgica de l'any. | Laia Solanellas

 

Recorregut Cavalcada de Reis 2019

La Cavalcada de Reis començarà a les 19.00 hores des del carrer Ample i seguirà l'avinguda Prat de la Riba, l'avinguda del president Companys, el carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, el carrer de Salvador Espriu, el carrer de l'Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal. Un cop allà, Ses Majestats sortiran al balcó de l'Ajuntament  per rebre les claus de la ciutat per part de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Restriccions en la mobilitat

La cavalcada de Reis afectarà la circulació de vehicles pels carrers del recorregut. En aquesta línia, la majoria de carrers estarà prohibit circular des del matí i fins a les 23.00 hores.  A les ravals estarà prohibit circular des de les 10 del matí, al carrer Ample fins al passeig de Mata des de les 8 del matí i el primer tram de l'avinguda de Sant Jordi estarà afectat des de les 14.00 hores fins a les 23 hores. Tanmateix, també  es veurà afectada la circulació dels transports públics de la ciutat.

Afectacions mobilitat del recorregut de la Cavalcada de Reis 2019
Afectacions mobilitat del recorregut de la Cavalcada de Reis 2019 | Cedida

 

Última tecnologia pel dia de Reis

Les tecnologies també estan presents el dia de Reis, per aquest motiu aquells infants despitats i que encara no hagin entregat la carta ho podran fer a qualsevol hora per internet. La carta als Reis es pot entregar per correu electrònic al següent enllaç. D'altra banda, també es podrà conèixer en directe la posició exacta dels tres Reis Mags  en pic arribin a Reus a través de l'aplicació per a mòbil. App Reus City.