Els patges dels Reis Mags d'Orient ja recullen les cartes a Reus

S'estan ultimant els preparatius de la Cavalcada de Reis amb més caramels que l'any passat

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient estan a punt d'aterrar a Reus i mentrestant els seus patges ja recullen les cartes dels infants.  A partir d'avui, dimecres 2 de desembre, els patges dels Reis Mags estaran durant tres dies als Jardins de la Casa Rull per recollir les cartes dels nens i nenes de Reus, així com per escoltar les peticions i desitjos dels més petits. D'altra banda, també s'estan ultimant els darrers preparatius de la Cavalcada de Reis de Reus, que tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de gener a les 19.00 hores.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Els patges recullen les cartes

Els infants reusencs ja es poden començar a dirigir als Jardins de la Casa Rull per entregar les seves cartes als Reis. A partir de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre d'avui i de demà, 3 de desembre, es podran entregar les cartes on estan escrits tots els desitjos dels més petits. Divendres 4 de desembre  l'horari s'ampliarà i els nens i nenes podran anar al matí  a entregar les seves cartes. D'altra banda, també es podran entregar les cartes via correu electrònic a través del web reis.reus.cat.

S'estrenarà una nova carrossa dels barris

Els darrers preparatius de la Cavalcada de Reis ja s'estan ultimant i enguany comptarà amb una carrossa nova, que estan representats els barris de Reus. La cavalcada començarà a les set de la tarda al carrer Ample, abans però els Reis d'Orient arribaran amb helicòpter a la plaça d'Antoni Borrell. Allà els nens i nenes de Reus podran donar la benvinguda als Reis acompanyats del cor musical de la Banda Pare Manyanet. A més enguany, a la cavalcada hi participaran 25 refugiats del centre d'acollida CCAR-CEAR.

Arribada dels reixos a Reus
L'entrega de claus es farà a la plaça del Mercadal   | Laia Solanellas

 

L'alcalde entregarà la clau als Reis d'Orient

La cavalcada de Reis s'iniciarà al carrer Ample, i seguirà per l'avinguda de Prat de la Riba, l'avinguda del president Companys, el carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, el carrer de Salvador Espriu, el carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis amb el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal. Un cop allà es realitzarà l'entrega de les claus per part de l'alcalde  de Reus, Carles Pellicer, amb la qual els Reis obriran totes les portes de les cases de la ciutat.

Es repartiran 2.000 quilos més que l'any passat
Es repartiran 2.000 quilos més que l'any passat | Laia Solanellas

 

Més caramels que l'any anterior

Amb l'objectiu que cap nen es quedi sense caramels, enguany els Reis d'Orient llençaran més caramels que en les edicions anteriors. Un total de 6.000 quilos de caramels seran llençats des de les vuit carrosses que formaran part de la Cavalcada de Reis. Una nova carrossa veurà la llum enguany i representarà l’oficina de distribució de les cartes amb la inclusió de tots els barris de la ciutat.