Els «Cavalls de Menorca» protagonitzaran el cap de setmana nadalenc de Reus

També es realitzarà la Trobada de Tions de Catalunya, un espectacle de màgia o el Concert de Nadal de la Puríssima Sang, entre altres activitats
Imatge d'uns dels espectacles itinerants que es faran per la ciutat aquest Nadal | Laia Solanellas

 

El Nadal a Reus ja fa setmanes que ha començat i aquest cap de setmana arriba ple d'espectacles nadalencs. Entre els actes a la capital del Baix Camp en destaca l'espectacle itinerant «Cavalls de Menorca», que passarà pels carrers de la ciutat dissabte 15 de desembre o la ja tradicional Trobada de Tions d'arreu de Catalunya, que es portarà a cap diumenge a l'escola La Vitxeta.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Dissabte 15 de desembre, amb els «Cavalls de Menorca»

La jornada nadalenca del cap de setmana començarà el pròxim dissabte 15 de desembre a les 11 del matí, amb un taller de cuina al Mercat Central, on es realitzaran aperitius de Nadal saludables per a dues persones, de la mà de 'Con eSe de Salud'. A partir de les 11 del matí, al Centre Cívic Ponent hi haurà l'acte «Contes infantils en família». Tanmateix, a la Biblioteca Xavier Amoròs, es farà una lectura dels millors textos de Nadal a càrrec de 15 persones lectores.

Els teatres de Reus acolliran diversos espectacles nadalencs aquest cap de setmana | Laia Solanellas

 

El principal esdeveniment del cap de setmana serà l'espectacle itinerant dels «Cavalls de Mallorca». A partir de les set de la tarda la companyia Tutatis omplirà els carrers de Reus amb recreacions contemporànies d'animalitats dels cavalls. A més, a les 20.30 hores a L'Església de la Puríssima Sang, es realitzarà el Concert de Nadal de l'Escolania i Capella de la Puríssima Sang. 

Diumenge 16 de desembre, amb la Trobada de Tions de Catalunya

Una de les activitats més destacades del cap de setmana és la ja tradicional Trobada de Tions d'arreu de Catalunya. L'escola La Vitxeta ja fa vuit anys que organitza aquesta trobada amb motiu de La Marató de TV3, enguany es podrà visitar de les 10 del matí fins a les 14 hores, i de les 16 hores a les 19 hores el diumenge 16 de desembre.

Imatge d'una trobada tions de l'Escola Vitxeta a Reus | Laia Solanellas

 

Diumenge també es portarà a cap la Ballada de Sardanes amb la Cobla Reus Jove, a les 12 hores a les Peixateries Velles. A la mateixa hora, al Teatre Bravium es realitzarà una Gran Gala de Màgia de Nadal, a càrrec de l'Associació de mags i il·lusionistes de Catalunya (AMIC). Els més petits podran visitar el Parc del Trenet on es duran a terme una trentena d'activitats de caràcter gratuït. 

El Mercat de Nadal a la plaça del Mercadal es podrà visitar fins al 23 de desembre | Laia Solanellas

 

D'altra banda, el mercat de Nadal a la plaça del Mercadal, el Mercat d'Artesania a la plaça d'Evarist Fàbregas i les atraccions infantils juntament amb la pista de gel de la plaça de la Llibertat romandran obertes fins a les 21 hores tot el cap de setmana.

"ATENCIÓ: Obriran a Reus la primera acadèmia de youtubers i e-sports de l'Estat" "AGENDA: Concert solidari per La Marató aquest cap de setmana a Reus!"