El Cementiri de Reus estarà connectat per Tots Sants amb dos busos gratuïts cada quinze minuts

El servei tindrà lloc des de les 9.00 hores del matí fins a les 19.00 hores de la tarda
Imatge d'arxiu del cementiri de Reus. | Redacció

L’Ajuntament de Reus, a través de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp i Reus Transport, ha preparat un dispositiu de mobilitat en transport públic per facilitar l’accés dels visitants al Cementiri General de Reus per Tots Sants. L’1 de novembre hi haurà dos serveis de bus gratuït amb una freqüència de pas de 15 minuts cada un, cadascun d'ells es diferencia segons si els ciutadans que s'acostin al cementiri venen en cotxe o a peu.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Pels que utilitzin el vehicle, es posarà en funcionament un nou servei gratuït de bus llançadora, que recorrerà l’avinguda de Montblanc i enllaçarà amb el cementiri. Funcionarà l’1 de novembre, de 9.00 hores a 19.00 hores, i tindrà una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Per facilitar l’accés al servei, s’habilitarà una parada a l’aparcament alternatiu de l’Institut Escola Pi del Burgar; i una altra a l’avinguda de Montblanc, per recollir els viatgers que deixin el cotxe al polígon industrial Granja Vila.

Itinerari de bus gratuït per aquelles persones que vinguin en vehicle | Cedida

Qui decideixi acostar-se al cementiri a peu, entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre Reus Transport oferirà un servei d’autobús específic que connectarà el centre de la ciutat amb el cementiri. Una línia que el dia 1 serà gratuïta. Entre els 29 i 31, el servei serà de 9.00 hores a 18.35 hores, amb una freqüència de 60 minuts. Mentre que el dia 1, serà de 8.52 hores a 19.00 hores amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Itinerari del bus gratuït per aquelles persones que vinguin caminant | Cedida

Hi haurà una nova zona d’estacionament provisional 

Per tal de millorar l’aparcament de vehicles, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha habilitat una nova zona d’estacionament provisional just davant del recinte funerari, amb capacitat per a 200 cotxes. Habilitar aquesta nova zona ha estat possible gràcies a la cessió gratuïta que ha fet el propietari, l’empresa Pujol Elements SA. La nova zona complementa l’àrea d’aparcament habilitada a la part posterior del cementiri que ja estarà oferta als vehicles des del dia 26 d’octubre.

"🔴 ÚLTIMA HORA: Aboquen brossa a l'entrada de la seu del PDECat a Reus" "🏆 El Cementiri General de Reus recull el premi com a tercer millor de l’Estat"