Imatge de l'interior del Cementiri General de Reus

El Cementiri de Reus obre dimarts la reserva d'entrades per a les visites guiades pel seu 150è aniversari

De moment només es podrà reservar una entrada per persona

Amb motiu dels seus 150 anys d'història, el Cementiri General de Reus ha programat una sèrie de  visites diürnes guiades pels seus racons. Està previst que les visites comencin el pròxim diumenge 3 de gener i s'allarguin fins al juny. L'activitat, una proposta divulgativa elaborada pel col·lectiu Carrutxa, es realitzarà el primer diumenge de cada mes.

Les entrades per poder fer la visita guiada es podran aconseguir de manera gratuïta a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, www.sfreus.cat, a partir d'aquest dimarts, 29 de desembre, a les 9 del matí. Des de l'Ajuntament de Reus apunten que, de moment, només es podrà reservar una entrada per persona. Les visites es faran en grups reduïts a causa de l'actual situació sanitària i les mesures de contenció de la pandèmia. 

De fet, la situació sanitària serà determinant per definir l'aforament concret per a la primera visita del pròxim 3 de gener. Tenint en compte aquesta situació, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha demanat als ciutadans la «màxima comprensió» per la xifra de places que es podran oferir progressivament, que s’aniran administrant a mesura que la dinàmica vagi evolucionant.

Pel que fa a les visites guiades, els visitants hauran de respectar en tot moment les mesures sanitàries, com ara dur mascareta en tot moment, respectar la distància interpersonal i la higiene de mans. El Cementiri General de Reus posarà a l’abast dels participants aquells elements necessaris per tal d’extremar aquestes mesures sanitàries.