Unes 200 persones omplen de brossa la seu del PSC de Reus per protestar per la sentència del procés

Aquesta ha estat la primera cita de l'acció reivindicativa que tindrà lloc cada dia, a les vuit del vespre, a la capital del Baix Camp
L'entrada de la seu del PSC plena de brossa | Jordi Olària

 

 

Unes 200 persones s'han reunit aquest vespre a la plaça del Mercadal de Reus per participar en la primera convocatòria per «anar a llençar la brossa porta a porta», per tal d'assenyalar «qui són els ocupants o els seus còmplices, pilars de la merda de democràcia en la que vivim».

 

Els manifestants han portat de casa la seva brossa (que podia ser una bossa plena de papers) i en aquesta primera trobada l'han deixada a la seu del PSC de Reus, amb motiu de la visita de Pedro Sánchez a Barcelona, on «només ha visitat l'únic policia ferit i ha ignorat la resta de ferides aquest dies», han explicat els organitzadors.

 

Convocatòria per llençar brossa porta a porta a Reus. | Jordi Olària

 

Un veí de l'inmoble on se sitúa la seu dels socialistes reusencs ha increpat els manifestants perquè havien tapat l'accés a la porta de casa. Finalment, els concentrats han acabat obrint-li pas perquè pogués accedir a l'entrada.

 

Aquesta és la primera cita d'aquesta acció reinvindicativa a la capital del Baix Camp,que es va decidir diumenge en assemblea. Aquesta actuació es repetirà cada dia a les vuit del vepre, i anirà canviant d'ubicació en cada convocatòria.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Òscar
Quina vergonya, així embrutem la ciutat.
david
Encima ni si quiera escriben la realidad el pobre hombre mayor con su perro a intentado entrar en su casa y para colmo algún hijo de...... A seguido tirando bolsas de basura asta que otro más humano a enpezado a quitarlas para que pudiera pasar quien República y la están uniendo antes de tenerla
Lilí
Es una verguenza, pensad un poco os estais haciendo daño entre vosotros mismos con todos estos actos dentro de unos dias seran mas altos los impuestos porque seremos todos los q pagaremos la limpieza y los destrosos que unos cuantos hacen eso no sale de bolsillo del gobierno sale del pueblo. Coherencia por favor.
Mari
Ja estem avisats que l'any vinent ens augmenten els impostos un 9,5 %. Anem fent.
Indignada
Quina poca feina que teniu... Ara els que han de recollir això sòn els treballadors de foments... Poca feina...
Yolanda JS
Qué ataque más gratuito. A ver qué es lo siguiente que se os ocurre.... Una semana y no habéis conseguido más que haceros daño a vosotros mismos, y nos arrastráis a quienes no tenemos culpa, ni queremos formar parte de vuestra locura. Por delante de vuestras casas tmb habéis dejado basura? Quiénes pensáis que va a pagar todo el destrozo que estáis haciendo? Y puestos a reivindicaros, pq no empezáis por vuestros domicilios? Quemad vuestros coches y no los contenedores. Poneros los lacitos en las puertas de vuestra casa, tiraros piedras a la cabeza.... son solo unas sugerencias. Gente de paz. lumbresas es lo q sois.... así va todo como va
Eduard
Quina vergonya, assenyalar com nazis a la Kristallnacht.
Maite
U trobo ven fet ja qué als polítics no les importa cada vegada menys el poble i si els seus interessos amb aquestes accions espero rebin el missatge de tot els catalans que estem farts de injustícies i desigualtats Visca Catalunya Lliure ???
Natividad
Al Ñordo/Atapuerco que hace todos los comentarios con las mismas faltas de ortografía, que disimule un poco, no basta con cambiar de nombre. Fascistas, más bibliotecas y menos toros.
Un reusenc d'esquerres (de les de veritat)
No tenim futur La democràcia mal entesa.O sigui que ara els que realment manen aquí són els impresentables antisistema de la CUP . Anem bé per arribar lluny. No tenim futur.
Salvador
Antisistema? Quin? El sistema decimal? el windows 10? O el capitalisme neoliberal? Ara resulta que les esquerres "de veritat " són les que volen perpetuar el sistema... Sí que aneu bé