Unes 200 persones omplen de brossa la seu del PSC de Reus per protestar per la sentència del procés

Aquesta ha estat la primera cita de l'acció reivindicativa que tindrà lloc cada dia, a les vuit del vespre, a la capital del Baix Camp
L'entrada de la seu del PSC plena de brossa | Jordi Olària

Unes 200 persones s'han reunit aquest vespre a la plaça del Mercadal de Reus per participar en la primera convocatòria per «anar a llençar la brossa porta a porta», per tal d'assenyalar «qui són els ocupants o els seus còmplices, pilars de la merda de democràcia en la que vivim».

Els manifestants han portat de casa la seva brossa (que podia ser una bossa plena de papers) i en aquesta primera trobada l'han deixada a la seu del PSC de Reus, amb motiu de la visita de Pedro Sánchez a Barcelona, on «només ha visitat l'únic policia ferit i ha ignorat la resta de ferides aquest dies», han explicat els organitzadors.

Convocatòria per llençar brossa porta a porta a Reus. | Jordi Olària

Un veí de l'inmoble on se sitúa la seu dels socialistes reusencs ha increpat els manifestants perquè havien tapat l'accés a la porta de casa. Finalment, els concentrats han acabat obrint-li pas perquè pogués accedir a l'entrada.

Aquesta és la primera cita d'aquesta acció reinvindicativa a la capital del Baix Camp,que es va decidir diumenge en assemblea. Aquesta actuació es repetirà cada dia a les vuit del vepre, i anirà canviant d'ubicació en cada convocatòria.

"🎭 El Festival COS de Reus tanca l'edició 2019 amb satisfacció, malgrat els canvis de programació" "🔴 Ni JxR ni ERC Reus aniran a la trobada de partits convocada per la CUP"