Més d'un centenar d'establiments participen en les «Botigues al carrer» de Reus

Aquest any, la 38a edició de les «Botigues al carrer» se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 d'agost
Imatge d'arxiu de les Botigues al Carrer | Carla Bergadà
 
 

L'Ajuntament de Reus dóna suport a la campanya comercial de les «Botigues al carrer» a través de l'Agència Reus Promoció. És una iniciativa organitzada pel Tomb de Reus i compta amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus. Aquest any, la campanya comercial celebra la seva 38a edició i els comerços de Reus sortiran al carrer els dies 28, 29, 30 i 31 d'agost. 

 

En aquesta edició també hi participen establiments de serveis 

En aquesta edició, més d'un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d'estiu. Aquesta activitat de l'associació el Tomb de Reus es realitza cada any al final del període de rebaixes de la temporada d'estiu i d'hivern.

 

En aquest context, l'organització destaca el fet que el comerç de Reus és un dels principals actius de la ciutat i, cada any, les «Botigues al carrer» es converteixen en la gran festa del comerç. A més, motiven als turistes i als mateixos habitants a descobrir grans oportunitats comercials. En aquesta edició, també s'hi han sumat els serveis, de manera que podrem trobar sessions de perruqueria o estètica, per exemple. 

 

Les «Botigues al carrer» es consoliden un any més

La ciutat de Reus —i especialment les zones comercials més cèntriques— reviuran una temporada més la campanya les «Botigues al carrer», amb la qual els establiments trauran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d'una decoració de globus de color blau —imatge de la campanya—. També s'aniran repartint entre els més petits el divendres, 30 d'agost, i el dissabte, 31 d'agost, a la tarda durant una actuació itinerant que recorrerà els carrers del centre de la ciutat. 

 

Una vegada més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d'influència a Reus i a dinamitzar el consum, en el marc d'una gran oferta que, més enllà del comerç, també inclou importants valors patrimonials i culturals. A més, l'edició d'estiu sempre és un atractiu turístic per aquells que gaudeixen del període de vacances a la zona.