GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Centenars de reusencs es manifesten de nou contra la parada de Vox per Sant Jordi

Al migdia ja s'ha fet una concentració silenciosa de rebuig

 

 

Centenars de reusencs s'han concentrat, de nou, davant de la parada de Vox a Reus per Sant Jordi. Si al matí la concentració ha estat silenciosa, aquesta tarda s'hi han sentit crits com «fora feixistes dels nostres barris», «Reus serà la tomba del feixisme» o insults directes.

 

Alguns dels integrants de VOX a la parada de Sant Jordi a Reus | Laia Solanellas

 

«Democracia y libertad», la resposta de Vox

Pel que fa a Vox, algunes de les persones de dins la carpa ha respost amb crits de «democracia y libertad», enarborant banderes espanyoles (a la carpa no hi ha cap senyera) i fent sonar xiulets.

 

S'han intercanviat càntics i paraules entre manifestants i membres de VOX | Laia Solanellas

 

Els Mossos despleguen un cordó policial

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un cordó de cinc agents per separar la manifestació i la carpa. Han demanat reiteradament que es conservés aquesta distància. Manifestants i militants de la formació d'ultradreta s'han estat increpant i gravant amb el mòbil durant tota l'estona.

 

Els manifestants han encerclat la parada de VOX a Reus per Sant Jordi | Laia Solanellas

 

El cap de llista de Vox a Reus parla de «golpistas callejeros»

Jordi Ferré, cap de llista de Vox a Reus i vicesecretari provincial de comunicació de Vox Tarragona, ha expressat a les xarxes socials que «una vez más, los golpistas callejeros han intentado amedrentarnos dos veces, no lo han conseguido; nuestro equipo de valientes les ha plantado cara en todo momento».

 

 

També et pot interessar: