Imatge exterior de l'edifici de consultes externes de l'antic Hospital de Reus

El Centre MQ Reus posarà en marxa el Servei d'Urgències a l'antic Hospital el dia 9 de febrer

S'hi atendrà de dilluns a diumenge de 8 a 22 hores | L'atenció nocturna continuarà a les instal·lacions del carrer Gaudí

El Servei d'Urgències del nou Centre MQ Reus es posarà en marxa el pròxim dimarts, 9 de febrer. El centre mèdic reusenc estrenarà les seves noves dependències de l'antic Hospital de la capital del Baix Camp i ho farà en un horari d'atenció de dilluns a diumenge en horari de 8.00 a 22.00 hores. 

A les noves dependències del carrer Vapor Nou ja estan en marxa les consultes externes i proves digestives i, a partir de dimarts, el nou servei d'urgències es veurà ampliat dels 2 boxs actuals a 5.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En les noves instal·lacions del Centre MQ també hi haurà hospital de dia per a atencions urgents; Unitat d'exploracions complementàries i radiologia; i Àrea de cirurgia sense hospitalització, les quals entraran en funcionament en les pròximes setmanes.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Tot i el trasllat del servei d'urgències a les noves instal·lacions, l'atenció urgent durant la nit  es continuarà prestant a les instal·lacions del Centre MQ al carrer Gaudí. Així mateix, en aquest edifici s'hi mantindrà tota l'activitat quirúrgica i l'hospitalització, així com una part de les consultes externes.