GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Centres Cívics de Reus tanquen l'estiu amb èxit de participació

Un augment de 500 participants, situa en 1.300 les persones que han participat de les 35 activitats programades
Els usuaris dels Centres Cívics de Reus fent una caminada pel passeig de la Boca de la Mina | cedida

 

Tancada la programació d'activitats dels Centres Cívics de Reus, la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament considera assolits els objectius amb què va presentar les propostes de la programació d'estiu de la xarxa de centres. El balanç de l'oferta d'estiu és més que positiu, només cal observar-ne les xifres de participació. I és que dels 800 participants que es van registrar l'estiu passat, aquests mesos de 2019 han participat fins a 1.300 persones en les diverses activitats.

 

Cinc-cents participants més i teixits ciutadans creats, èxit rotund

Un augment de 500 persones respecte a l'any passat que demostra que les activitats programades durant els mesos d’estiu des de fa tres anys han anat creixent tant en quantitat com en el nombre de persones participants. L’any 2017 es van oferir 8 activitats, en les que hi van participar 213 persones; i l’any passat es van oferir un total de 21 activitats, en les que van participar 813 persones.

 

Pel que fa a les activitats, el nombre de les que s'han programat enguany també ha crescut respecte al 2018, amb un total de 35. Totes elles obertes i gratuïtes, s'han desenvolupat entre els mesos de juny i juliol, entre les quals han destacat concerts, classes de ball o de cuina, i visites guiades, entre altres. Més enllà, però, de les conclusions que s'han extret quant a les xifres, la regidoria de Participació també valora, de la mateixa manera, les relacions entre ciutadans i entre aquests i les entitats que s'han teixit a través de les activitats.

 

Els tallers s'imparteixen en els diversos centres cívics de Reus | Cedida

 

En aquest sentit, destaquen com s’han teixit aquestes relacions tant entre persones usuàries habituals dels centres cívics com de noves. Destaquen, en particular, activitats com els assajos oberts d’elements del seguici festiu, els actes de final de curs dels centres cívics en clau festiva, o les «Nits d’entitats», amb sopars de convivència i concerts.