GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El CEPID de Reus acollirà els cursos de formació de les empreses del Clúster TIC

Durant tres mesos es formarà quaranta joves d'entre 18 i 29 anys que en acabar s'incorporaran a les empreses associades
El CEPID de Reus acollirà els cursos de formació de les empreses del Clúster TIC | cedida

 

El Clúster TIC juntament amb la Fundació Esplai, han promogut un centre de formació de joves que s'instal·larà al Centre d'Empreses del CEPID i que en un període de tres mesos, preveu formar i incorporar quaranta alumnes a les seves empreses associades.

 

Els cursos començaran el pròxim dilluns 8 d'abril i tindran una durada de 275 hores; per aquest motiu, està previst que la Fundació Esplai s'instal·li al CEPID durant tres mesos, durant els quals farà formació a un màxim de quaranta persones, vint en horari de matí i vint més de tarda.

 

 

Formació i incorporació al món laboral

Concretament, aquesta escola temporal, formarà joves d'entre 18 i 29 anys en PHP i Java, dos sistemes de programació informàtica que demanden les empreses associades al clúster; motiu pel qual, la voluntat dels organitzadors és que un cop finalitzada la formació, tots ells comencin a treballar immediatament a les empreses associades al Clúster TIC.

 

En aquest sentit, Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, ha destacat que «el nombre d’empreses TIC que tenim als nostres centres de negocis i especialment al Tecnoparc, és el que dóna sentit a aquesta demanda de formació».

 

Tot plegat una iniciativa de la Fundació Esplai, que a través del projecte Enfoca't, iniciat el 2015, pretén lluitar contra l'atur juvenil a través de la formació i posterior inserció al sector tecnològic; un sector estable que a diferència d'altres es troba en un continu creixement.

 

Totes aquelles persones interessades a inscriure's als cursos, ho poden fer a través de la pàgina web: https://fundacionesplai.org/enfocat-2019.

 

També et pot interessar