La Cercavila del Masclet canvia de ruta i incorpora punts de venda

Les 200 botes que llencen el Col路lectiu no portaran Masclet a l'interior | El recorregut de la cercavila s'inverteix de traject貌ria
Enguany la Cercavila del Masclet presenta diverses novetats | Laia Solanellas

 

 

Enguany, la Cercavila del Masclet presenta diverses novetats per aquesta Festa Major de Sant Pere. Com 茅s ja 茅s tradici贸 en els darrers anys els membres del Col路lectiu el Masclet el dia 24 de juny organitzen una cercavila amb diversos elements del Seguici Festiu de Reus, amb la beguda m茅s reusenca com a protagonista: el Masclet. Enguany aquesta ruta s'ha vist modificada de recorregut, no obstant aix貌 s'han incorporat diferents punts per adquirir el Masclet al llarg del recorregut.

 

La Cercavila del Masclet 茅s un dels actes de la programaci贸 de la Festa Major de Miseric貌rdia. | Laia Solanellas.

 

Les botes de la Cercavila del Masclet sense Masclet

La principal novetat 茅s que enguany el Masclet es podr脿 adquirir en cinc punts que s'han establert al llarg de tota la cercavila, i no es repartir脿 al principi del recorregut com es feia habitualment. Aix铆 doncs, abans de comen莽ar, els membres del Col路lectiu El Masclet llen莽aran les b贸tes en aquesta ocasi贸 sense beguda per貌 que es podran anar omplint en els cincs establiments col路laboradors a cost d'un euro.

 

Enguany les botes que el Col路lectiu llen莽a no portaran Masclet | Laia Solanellas

 

Cinc punts de venda de Masclet durant la cercavila

Els cinc punts on es podr脿 trobar masclet durant la cercavila seran l'Absenta, al carrer d'Aleus; el Te茂na, a la pla莽a de la Farinera; La Pres贸, al carrer de La Pres贸; l'Esquitx al carrer de Sant Pere Ap貌stol i l'Entre Molles, al carrer del Fossar Vell. El Masclet es vendr脿 per un preu d'un euro i totes aquelles persones que no tinguin bota i portin el got de festa major, tamb茅 el podran reomplir.

 

Canvi de recorregut a la Cercavila del Masclet

D'altra banda, enguany tamb茅 canvia el recorregut i s'inverteix la cercavila, 茅s a dir, en comptes de comen莽ar en direcci贸 el carrer Major s'iniciar脿 al carrer del Metge Fortuny. Seguidament es passar脿 pel carrer de Rosich, carrer de Santa Anna, carrer de la Pres贸, carrer de l'Hospital, carrer de les Peixateries, carrer del Fossar Vell i carrer Major, per tornar a la pla莽a del Mercadal. Aquest canvi de traject貌ria s'ha programat diferent enguany per no coincidir amb els altres actes programats.

 

Dotze elements del Seguici Festiu de Reus participen a la Ruta del Masclet | Laia Solanellas

 

La Cercavila del Masclet d贸na pas a Sant Pere

Totes aquelles persones que es quedin sense bota de Masclet en el moment que el Col路lectiu les reparteix a la pla莽a del Mercadal, podran comprar una b贸ta pr猫viament a la Botiga de la Festa Major, ubicada al carrer de Sant Joan, per un preu de 8 euros. Els membres del Col路lectiu del Masclet llen莽aran unes 200 botes despr茅s la primera Tronada i quan hagin lliurat la primera b贸ta i li hagin col路locat el mocador groc de la cercavila al pregoner enguany l'expresident de la Cambra de Comer莽 de Reus, Isaac Sanrom脿.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris