GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Cercavila del Masclet canvia de ruta i incorpora punts de venda

Les 200 botes que llencen el Col·lectiu no portaran Masclet a l'interior | El recorregut de la cercavila s'inverteix de trajectòria
Enguany la Cercavila del Masclet presenta diverses novetats | Laia Solanellas

 

 

Enguany, la Cercavila del Masclet presenta diverses novetats per aquesta Festa Major de Sant Pere. Com és ja és tradició en els darrers anys els membres del Col·lectiu el Masclet el dia 24 de juny organitzen una cercavila amb diversos elements del Seguici Festiu de Reus, amb la beguda més reusenca com a protagonista: el Masclet. Enguany aquesta ruta s'ha vist modificada de recorregut, no obstant això s'han incorporat diferents punts per adquirir el Masclet al llarg del recorregut.

 

La Cercavila del Masclet és un dels actes de la programació de la Festa Major de Misericòrdia. | Laia Solanellas.

 

Les botes de la Cercavila del Masclet sense Masclet

La principal novetat és que enguany el Masclet es podrà adquirir en cinc punts que s'han establert al llarg de tota la cercavila, i no es repartirà al principi del recorregut com es feia habitualment. Així doncs, abans de començar, els membres del Col·lectiu El Masclet llençaran les bótes en aquesta ocasió sense beguda però que es podran anar omplint en els cincs establiments col·laboradors a cost d'un euro.

 

Enguany les botes que el Col·lectiu llença no portaran Masclet | Laia Solanellas

 

Cinc punts de venda de Masclet durant la cercavila

Els cinc punts on es podrà trobar masclet durant la cercavila seran l'Absenta, al carrer d'Aleus; el Teïna, a la plaça de la Farinera; La Presó, al carrer de La Presó; l'Esquitx al carrer de Sant Pere Apòstol i l'Entre Molles, al carrer del Fossar Vell. El Masclet es vendrà per un preu d'un euro i totes aquelles persones que no tinguin bota i portin el got de festa major, també el podran reomplir.

 

Canvi de recorregut a la Cercavila del Masclet

D'altra banda, enguany també canvia el recorregut i s'inverteix la cercavila, és a dir, en comptes de començar en direcció el carrer Major s'iniciarà al carrer del Metge Fortuny. Seguidament es passarà pel carrer de Rosich, carrer de Santa Anna, carrer de la Presó, carrer de l'Hospital, carrer de les Peixateries, carrer del Fossar Vell i carrer Major, per tornar a la plaça del Mercadal. Aquest canvi de trajectòria s'ha programat diferent enguany per no coincidir amb els altres actes programats.

 

Dotze elements del Seguici Festiu de Reus participen a la Ruta del Masclet | Laia Solanellas

 

La Cercavila del Masclet dóna pas a Sant Pere

Totes aquelles persones que es quedin sense bota de Masclet en el moment que el Col·lectiu les reparteix a la plaça del Mercadal, podran comprar una bóta prèviament a la Botiga de la Festa Major, ubicada al carrer de Sant Joan, per un preu de 8 euros. Els membres del Col·lectiu del Masclet llençaran unes 200 botes després la primera Tronada i quan hagin lliurat la primera bóta i li hagin col·locat el mocador groc de la cercavila al pregoner enguany l'expresident de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.