ÚLTIMA HORA

Espanya supera els 100.000 contagis per coronavirus

INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El Cicle Estival de Cinema Fantàstic arriba als Jardins de la Casa Rull de Reus

És una activitat organitzada per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, es projectaran vuit pel·lícules al llarg de l'estiu als Jardins de la Casa Rull
'Spider-man: un nou univers' és una de les pel·lícules que es projectarà | Cedida
 

Durant els mesos de juliol i agost, cada dilluns es projectaran un total de vuit pel·lícules als Jardins de la Casa Rull (carrer Sant Joan, 27) en el marc del Cicle Estival de Cinema Fantàstic. És una activitat organitzada per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus, les projeccions seran cada dilluns a les 22.00 hores i començaran el pròxim 8 de juliol i s'allargaran fins al 26 d'agost. Les pel·lícules que es projectaran seran de gènere fantàstic, de ciència-ficció, de terror o d'aventures, totes remarcables per la seva originalitat i amb un contingut de qualitat, esdevenint clàssics en el seu gènere i el la història del cinema. També s'hi podran veure les últimes novetats cinematogràfiques d'aquests gèneres. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Programació del Cicle Estival de Cinema Fantàstic

Les projeccions seran cada dilluns, des del 8 de juliol al 26 d'agost, a les 22.00 hores als Jardins de la Casa Rull. És una activitat gratuïta sense inscripció prèvia i totes les pel·lícules se subtitularan per a persones amb dificultats auditives. El programa de projeccions és el següent:

 

Dilluns, 8 de juliol, «Un lugar tranquilo» (2018), la projecció serà en castellà i és una pel·lícula de terror on una família s'exilia a una casa enmig d'un bosc després que la majoria de la població terrestre hagi estat atacada per unes criatures cegues però amb audició hipersensible. La família ha d'intentar no cridar l'atenció d'aquestes bèsties per sobreviure. Recomanada per a majors de 16 anys.

 

Dilluns, 15 de juliol, «Spider-Man: Un nou univers» (2018), la projecció serà en català i és una pel·lícula d'animació d'aventures i fantàstica inspirada en el clàssic superheroi on veurem diversos Spider-Man, està recomanada per a tots els públics.

 

Dilluns, 22 de juliol, «Isla de perros» (2018), la projecció serà en castellà, és una pel·lícula d'animació i fantàstica dirigida per Wes Anderson que narra la història d'un nen que va a buscar el seu gos després que totes les mascotes hagin estat exiliades a un abocador. Recomanada per a tots els públics.

 

Dilluns, 29 de juliol, «Tucker & Dale contra el mal» (2010), la projecció serà en castellà, és una pel·lícula de comèdia recomanada per a majors de 16 anys. Dos amics se'n van d'acampada i socorren a una noia després que hagi patit un accident, els companys de la noia acaben pensant que els dos protagonistes han segrestat a la noia i són uns assassins en sèrie que la volen matar. 

 

'La llegada' és una de les pel·lícules que es projectarà | Fotogramas
 

 

Dilluns, 5 d'agost, «La llegada» (2016), la projecció serà en castellà i és una pel·lícula de ciència-ficció recomanada per a majors de 7 anys. Uns alienígenes arriben a la Terra i una experta lingüista ha d'intentar comunicar-se amb ells per saber si venen en pau.

 

Dilluns, 12 d'agost, «Star Trek: Más allá» (2016), la projecció serà en castellà i és una pel·lícula recomanada per a majors de 7 anys de ciència-ficció i aventures. Un cop més la cèlebre nau espacial, USS Enterprise, navega de nou per l'univers per protegir la Terra de possibles amenaces galàctiques. 

 

Dilluns, 19 d'agost, «El Bar» (2017), la projecció serà en castellà i és una pel·lícula recomanada per a majors de 16 anys. Álex de la Iglesia ens explica la història d'uns desconeguts que, un dia estan esmorzant en un bar i, quan un d'ells abandona el bar rep un tir al cap. La resta del grup no s'atreveix a sortir i es queden atrapats dins del bar. Thriller d'intriga. 

 

Dilluns, 26 d'agost, «El vuelo del navegante» (1986), la projecció serà en castellà i és una pel·lícula de ciència-ficció i aventures recomanada per a tots els públics. Narra la història d'un jove que un dia, mentre juga amb el seu germà, es dóna un cop al cap i al cap de vuit anys es desperta. Pel protagonista només va estar inconscient uns minuts i quan desperta veu que tot ha canviat que l'havien donat per mort, a més, la NASA el persegueix perquè creuen que ha estat abduït. 

 

'El vuelo del navegante' serà l'última pel·lícula que es projectarà | Espinof

 

 

Més notícies de la categoria Reus