Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El CIMIR acull l'exposició 'Set mirades per redescobrir Reus'

L'exposició fa una mirada diferent d'edificis, carrers, places i detalls que sovint passen desapercebuts
El CIMIR acull l'exposició 'Set mirades per redescobrir Reus' | cedida

 

 

Des d'aquest dijous, 4 d'abril, fins al pròxim 27 d'abril, el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus acull l'exposició fotogràfica 'Set mirades per redescobrir Reus'; una mostra de l'Associació Fotogràfica FotoCamp de la ciutat, que convida a mirar edificis, carrers, places i detalls de la capital del Baix Camp que sovint passen desapercebuts en la quotidanitat diària.

 

L'exposició, característica per estar elaborada completament amb fotografies en blanc i negre, reivindica una oportunitat per tornar a gaudir de la ciutat, aturant el temps i evadint-se del dia a dia d'anar a la feina, fer la compra, portar els fills a l'escola, anar al gimnàs o les classes d'anglès... Una excusa per redescobrir edificis, places, racons i detalls bonics que en donar-los per fets, passen completament desapareguts als ulls de ganxetes i ganxets.

 

 

 

Un reflex de la sensibilitat dels autors

Tal com expliquen els expositors: «Cada persona té una visió diferent, pròpia, íntima. És per això que en aquesta exposició hi trobareu la nostra. Cada mirada a través de l’objectiu de les nostres càmeres és un reflex de la sensibilitat dels autors, que amb aquestes fotografies s’endinsen per la ciutat amb la voluntat de redescobrir l’espai on s’han fet grans».

 

Tot plegat un recull de diverses imatges, que a través de la singularitat dels respectius fotògrafs, transporten l'observador, des d'un detall concret a una visió més àmplia de la ciutat de Reus.

 

El CIMIR acull l'exposició 'Set mirades per redescobrir Reus' | cedida

 

 

Et pot interessar

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris