GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El CIMIR acull el Documental del Mes amb la pel·lícula 'Bobbi Jene'

El film va guanyar tres premis a l'última edició del Tribeca Film Festival i s'estrena en primícia a tot l'Estat en aquest certamen

 

 

Aquest dimarts 19 de març, a les set de la tarda, el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR), acollirà una nova sessió del Documental del Mes projectant 'Bobbi Jene'. Un film sorprenent i àmpliament reconegut que presenta la història de la prestigiosa ballarina Bobbi Jane Smith, en el moment que decideix deixar enrere la seva vida per iniciar un camí artístic en solitari.

 

La pel·lícula, que es projectarà en el marc dels actes de commemoració de l'Any Roseta Mauri, va guanyar tres premis a l'última edició del Tribeca Film Festival, entre ells, el de Millor Documental, i s'estrenarà a Reus en exclusiva estatal.

 

 

Vulnerabilitat i força davant els reptes

A 'Bobbie Jane', la directora danesa Elvira Lind, explora les profunditats d'una artista que no ha sentit mai por de mostrar la seva vulnerabilitat i que, a la vegada, es manté forta i independent davant dels reptes que es planteja.

 

D'aquesta manera, el documental segueix el salt al buit de la ballarina americana en el moment de deixar enrere el confort del país, la companyia de dansa que l'ha vist créixer i fins hi tot, l'amor; per començar de zero i de manera totalment independent a la ciutat de Nova York. Un salt al buit que és recompensat per una onada de creativitat pròpia que l'acabarà portant al primer pla de l'escena de la metròpoli estatunidenca.

 

«Una càpsula del temps on hi guardo tot el meu amor, esperances, fatigues, tristesa, plaer, pors i alts i baixos. Aquesta pel·lícula és com un cos que tot el que guarda es transforma en un ball».

 

El CIMIR acull el Documental del Mes amb la pel·lícula 'Bobbi Jene' | cedida