El Circ Raluy Legacy converteix la carpa de Reus en un taller de confecció de mascaretes

La companyia es troba confinada a la capital del Baix Camp i ha decidit col·laborar elaborant mascaretes de roba
Els artistes i treballadors de la companyia de Circ ja han elaborat 200 mascaretes | Cedida

El Circ Raluy Legacy, mitjançant #RaluyLegacyEncasa, ha desplegat la seva creativitat buscant fer més suportable el confinament per la pandèmia del coronavirus a Reus. La companyia ha convertit la pista del circ en un taller tèxtil de confecció de mascaretes. Mitjançant torns, les màquines de cosir no s’aturen i ja han realitzat, en temps rècord, més de 200 mascaretes que posaran a disposició dels col·lectius més necessitats, amb la intermediació de l’Ajuntament de Reus.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

D’aquesta manera, artistes, treballadors i treballadores disponibles del Circ Raluy Legacy s’afanyen en l’elaboració de mascaretes de tela per a personal sanitari d’hospitals i residències, per a treballadors i treballadores de serveis essencials i per a voluntaris i voluntàries de l’entorn de Reus, ciutat en què el circ està confinat des del passat 12 de març.

La pista del circ, normalment destinada a assajos i a l’espectacle, presenta ara un aspecte inèdit, ja que les desfilades, actuacions, lluentons, plomes i els vestits màgics donen pas a un improvisat taller tèxtil per a confeccionar mascaretes de roba. Aquesta transformació, es deu que les artistes, acostumades a fer arranjaments als seus enlluernadors vestits, han pres la iniciativa de cosir mascaretes protectores-.

«Estem acostumades a cosir els nostres propis vestits de les funcions. En aquests moments la motivació és posar el nostre granet de sorra per tal d'evitar el contagi entre professionals, voluntaris i la població de més risc» comenten la Louisa i la Kerry Raluy, directores del circ.

"📲 ATENCIÓ: Arriba la nova proposta d’activitats digitals Reus@Casa" "🔴ALERTA: Brot de coronavirus al centre de salut mental Villablanca de Reus"