GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La circulació de vehicles quedarà afectada a Reus per Setmana Santa

Durant sis dies hi haurà afectacions al trànsit per la ciutat
La Setmana Santa a Reus afectarà la circulació de vehicles | Laia Solanellas

 

Amb motiu de Setmana Santa i els actes que es desenvolupen a la ciutat per celebrar aquesta festivitat, diversos carrers quedaran afectats a la circulació. L'Ajuntament de Reus preveu que hi haurà diverses incidències que afectaran el trànsit a la ciutat. Les afectacions a mobilitat es produiran sobretot al nucli de la ciutat, on es desenvoluparan les processons. Podeu consultar l'enllaç a la pàgina d'afectacions al trànsit del web municipal.

 

Dissabte 13, sortida de bandes

Aquest dissabte dia 13 començaran les afectacions amb motiu de la sortida de Bandes de Setmana Santa. Estarà prohibit estacionar des de les 14.00 hores fins a les 23.00 hores, al carrer de Josep Sardà i Català. No es permetrà la circulació per la raval de Jesús, la del Pallol i un tros de l'avinguda de Prat de la Riba.

 

Diumenge de Rams, afectacions a molts punts

Diumenge dia 14 d'abril amb motiu de Diumenge de Rams, diversos barris de la ciutat també quedaran afectats durant diverses hores de la jornada. Al barri Immaculada quedarà afectada la zona de la plaça de l'Església, des de les 6.00 hores fins a les 16.00 h. La plaça de Gabriel Ferrater i Soler també quedarà afectada.

 

  

  

La zona de la plaça de Sant Francesc, per l'església de Sant Francesc, el carrer del General Moragues, per l'església de Crist Rei, a la plaça de la Puríssima Sang, per església de la Puríssima Sang, al carrer de Josep Sardà i Cailà, per l'església de Sant Joan i als voltants de l'església de Sant Joan.

 

 

Es preveuen diferents incidències que afectaran el trànsit | Laia Solanellas

 

Dimarts 16, Processó de l'Amargura

El centre de la ciutat quedarà afectat en la circulació de vehicles i estarà prohibit l'estacionament. Des de les 14.00 hores fins a les 24.00 hores no es podrà circular per les raval de Jesús, de Martí Folguera, de Santa Anna i a l'avinguda de Prat de la Riba fins a l'església de Sant Joan.

 

Dimecres 17, Processó del Prendiment

Amb motiu de la Processó del Penediment el centre de Reus i el barri Mas Abelló, quedaran afectats. En aquest últim cas per la Processó Penitencial de la germandat de Sant Josep Obrer, també hi haurà afectacions al trànsit. Al centre l'afectació serà des de les 14.00 hores fins ales 24.00 hores sobretot per la raval de Sant Pere, de Jesús i de Martí Folguera. La segona afectació, serà de 13.00 hores fins a les 24.00 hores al carrer de Mas de l'Abelló.

 

Durant sis dies hi haurà afectacions a Reus | Laia Solanellas

 

Dijous 18, Processó del Silenci

La zona del centre de Reus serà l'afectada en aquesta ocasió, de les 14.00 hores fins les 24.00 hores a la raval de Robuster i a l'avinguda de Prat de la Riba. Tampoc estarà permesa la circulació de vehicles ni l'estacionament a la raval de Jesús.

 

Divendres 19, Sant Enterrament

El centre de Reus serà l'afectat per la Processó del Sant Enterrament i pel Via crucis de la Parròquia de Sant Joan. La prohibició afectarà a tot el tomb de ravals de Reus i al carrer Ample i part del paseeig de Mata i passeig Sunyer, pel viacrucis de l'esglèsia Sant Joan.