GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El club de Golf Aigüesverds de Reus fa quatre anys que no té propietari

El Jutjat Mercantil de Tarragona ha d'aprovar una proposta de compra que ha rebut al·legacions per part de Sareb
Imatge d'arxiu del Golf d'Aigüesverds | TarragonaDigital

 

El futur del Club de Golf d'Aigüesverds a Reus, podria tornar a estar en perill. Ja fa quatre anys que la propietat d'aquest complex esportiu està deserta, en aquests moments s'encarrega un administrador concursal. Ara es troba a l'espera que el Jutjat Mercantil de Tarragona prengui una decisió en relació a les al·legacions que Sareb, empresa creditora, va presentar a la petició d'un grup de socis que volien comprar el club de golf.

 

El club de golf per 1,2 milions d'euros

Un grup de persones interessades en el Club de Golf Aigüesverds de Reus, va presentar una proposta per la compra del complex esportiu a finals de l'any 2018, amb un pressupost 1,2 milions d'euros. Els compradors volien afrontar el pagament de manera fraccionada en un període de vuit anys i ara el Jutjat Mercantil de Tarragona els hi ha d'aprovar la proposta. 

 

Subhasta pública per lots

L'entitat Sareb va presentar un seguit rèpliques contra la proposta del grup d'inversors. Ara, si el procés d'aprovació es retarda o bé no s'acaba acceptant, el Club de Golf reusenc podria arribar a sortir a subhasta pública, ja que es troba en fase de liquidació. Aquesta subhasta s'hauria de fer en parts, és a dir, sortiria a la venda en lots amb les diferents zones del complexe esportiu, i s'hauria de vendre per separat.

 

Els veïns de la Urbanització Aigüesverds de Reus els afectaria la pèrdua del camp de golf | ReusDiari.cat.

 

No obstant això, durant els darrers anys han sorgit diverses empreses interessades en la compra del Club de Golf Aigüesverds de Reus, encara que aquest últim grup de compradors seria el més estable, ja que les altres propostes han estat rebutjades o no han tirat endavant.

 

«No volem un descampat al camp de golf»

L'activitat al complex esportiu se segueix realitzant amb total normalitat, però d'ençà que està en mans d'un administrador concursal no s'han realitzat grans inversions en la millora del club de golf, tan sols les necessàries pel manteniment.

 

Des de l'Associació de Veïns de la Urbanització d'Aigüesverds, el seu president, Marcos Massó, explica a TarragonaDigital que «si el golf surt a subhasta, seria un desastre per la gent que vivim aquí, ja que les cases envolten el golf i acabaríem tenint davant un descampat de grans dimensions que portaria problemes». D'altra banda, comenta que «tenim constància que el problema està en vies de solució».