GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Clúster TIC CATSUD premiat al Tarragona Smart Fòrum 2019

La cerimònia es va celebrarel dia 29 de febrer sota el lema «Reconèixer l'empenta, assumir el futur»
El president del Clúster TIC, Pablo Mazón, i el Clúster Mànager, Gabriel Domènech, recullen el premi atorgat pel Tarragona Smart Fòrum 2019 | TarragonaDigital
 

El Clúster TIC Catalunya Sud, situat a Reus, ha estat premiat, aquest passat dijous 29 de febrer, pels premis Tarrgona Smart Fòrum. L'entrega té com a objectiu reconèixer la iniciativa de professionals, del sector públic i privat, que contribueixen en la millora de la vida de les persones i de les ciutats del territori i treballen per fer aquestes ciutats més «smart». La cerimònia, presentada per Laura Vives, es va celebrar a la Casa Joan Miret de Tarragona sota el lema «Reconèixer l'empenta, assumir el futur» i està impulsada per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

 

El Clúster TIC, una iniciativa tecnològica a la ciutat de Reus

El Clúster TIC és una associació que va néixer a finals del 2013 i treballa amb l'objectiu de millorar el territori tarragoní com a sector tecnològic i, convertir-lo així, en un territori més competitiu en l'àmbit de la tecnologia i de la innovació per tal que, altres empreses inverteixin en aquesta regió de Catalunya i no només en empreses de les comarques de Barcelona. L'organització està ubicada a l'edifici del Tecnoparc de Reus i Pablo Mazón n'és el president, actualment està formada per 44 empreses que representen uns 1.300 treballadors. L'associació va néixer impulsada pel sector públic i, en aquest moment, està liderada pel sector privat, també compta amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili. Destacar també que, el passat 1 de març, el Clúster va firmar un acord de col·laboració amb Telefònica, l'acord preveu que la fira del Ficommerce, fins ara celebrada a Reus, també es faci a la ciutat de Barcelona. 

 

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, en la seva visita al Clúster TIC CATSUD el passat mes de gener | Cedida

 

La Generalitat també reconeix aquesta iniciativa

El Govern de la Generalitat també dóna suport a iniciatives com el Clúster TIC. El passat mes de gener, el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer una visita per les instal·lacions del centre i es va reunir amb part dels seus representants. Torra va interessar-se per l'aportació que fa el Clúster en el sector empresarial i tecnològic de la nostra regió i va destacar el seu potencial i la iniciativa que té de creació de talent i de nous projectes.