Comença el cicle 'Biblioteques amb DO' a les Biblioteques Municipals de Reus

Les activitats començaran aquest dilluns, 1 de juliol, a les 18.30 hores amb un espectacle infantil i s'allargaran durant el mes de juliol
L'espectacle es titula 'El raïm trepitjat' i és un conte pels infants sobre el món del vi | Cedida
 

Les Biblioteques Municipals de Reus comencen la programació d'activitats d'estiu i, aquest dilluns, 1 de juliol, a la tarda es farà la primera activitat infantil inclosa també al cicle de 'Biblioteques amb DO'. L'activitat es titula «El raïm trepitjat» i és un espectacle infantil a càrrec de Keké Shuga, és gratuït i compta amb la col·laboració de la DO Catalunya, igual que tot el cicle. L'activitat serà a les 18.30 hores d'avui, 1 de juliol, a la Biblioteca Xavier Amorós. 

 

Keké Shuga oferirà una representació teatral a través de la qual narrarà un conte amè que instruirà al públic i als infants sobre el món del vi i de la vinya i, alhora, és un espectacle que transmet valors com l'amistat, l'empatia, la vida comunitària i l'emprenedoria. En aquesta ocasió i atès que és una actuació pensada per als infants en lloc de vi es repartirà most entre els assistents, d'aquesta manera, els nens i nenes també podran degustar-lo. 

 

Més activitats relacionades amb la vinicultura al cicle 'Biblioteques DO'

El cicle 'Biblioteques amb DO' continuarà dilluns que ve en horari habitual, és a dir, a les 20.00 hores. Durant cada dilluns del mes de juliol es durà a terme a la Biblioteca Xavier Amorós una activitat de caràcter lúdic i diferent mentre el públic degusta una copa de vi de la DO Catalunya. A més a més, el dimecres, 17 de juliol, a les 18.30 hores, es projectarà el curt «Bohèmia», de David Morancho, una adaptació del «Vinòmic» de les DO Catalunya, amb la directora Anna Petrus i el director Jordi Comellas. Va ser el Premi Especial del Jurat al Festival de Nova York de curts. 

 

Finalment, des d'aquest mateix dilluns i durant tot el mes de juliol, a la Sala Central de la Biblioteca Xavier Amorós es podrà veure una exposició de quatre obres de l'artista Sofia Idoia, basades en quatre referències de la DO Catalunya. 

 

Horaris d'estiu de les Biblioteques Municipals de Reus

Les Biblioteques Municipals de Reus canvien l'horari per adequar-lo a les necessitats dels usuaris durant els mesos d'estiu. Així doncs, la Biblioteca Central Xavier Amorós obre de dilluns a divendres, de 10.00 hores a 14.00 hores, i a les tardes, de dilluns a dijous de 17.00 hores a 20.00 hores. D'altra banda, la Biblioteca Pere Anguera, obrirà de dilluns a dijous de 17.00 hores a 20.00 hores i també ho farà els divendres al matí de 10.00 hores a 14.00 hores.