Comença la segona fase de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere de Reus

Les obres van començar el passat mes d'abril i tenen una durada prevista de quatre mesos
El dimecres, 15 de maig, començarà la segona fase de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere | Cedida
 

 

La segona fase de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere ha començaran aquest dimecres, 15 de maig, concretament, en el tram comprès entre el carrer de Sardà i el carrer de Doctor Robert. Actualment ja s'estan fent obres al carrer Alt de Sant Pere, entre el carrer de Sardà i la Riera Miró, així doncs, la segona fase és la continuació d'aquestes obres actuals. L'Ajuntament de Reus informa que les afectacions al trànsit es mantindran als dos trams del carrer i la circulació es reobrirà un cop hagi finalitzat la tercera fase d'aquests arranjaments. 

Més comoditat pels vianants i menys trànsit

Les obres es van iniciar a principis del mes d'abril i tenen un termini màxim d'execució de quatre mesos. L'objectiu dels treballs és ampliar l'amplada de les voreres i, oferir així, més comoditat als vianants. També es preveu una reducció del trànsit amb l'eliminació de la zona d'estacionament de vehicles i es mantindrà el sentit de circulació la via. Pel que fa a la pavimentació de les voreres serà de panot/terratzo, igual que en els treballs de la primera fase. També s'instal·laran noves pilones per tal de protegir als vianants i es construiran nous passos de vianants adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Un cop acabin els treballs de remodelació de la segona fase, es pavimentarà la calçada de la via amb asfalt. 

L'adjudicació d'aquestes obres de remodelació ha recaigut en l'empresa Covan Obres Públiques S.L. que és l'encarregada d'executar-les per un pressupost de 256.596,39 euros. Les obres estan cofinançades amb una subvenció atorgada pel Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros, a més de contribucions especials dels veïns. 

També et pot interessar:

"MUNICIPALS: Junts per Reus promet 1.000 nous pisos de lloguer social" "🏫REPORTATGE: Mas Pintat, més de 10 anys acompanyant les famílies reusenques"