GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El 25 de juny comença la temporada de bany a les piscines municipals de Reus

Les piscines municipals de Reus obren les portes el pròxim 25 de juny i les mantindran obertes fins a l'1 de setembre
Les Piscines Municipals de Reus inicien la temporada de bany el dimarts 25 de juny | CEDIDA

 

Les Piscines Municipals de Reus inicien la seva temporada de bany el pròxim dimarts, 25 de juny, i es mantindran obertes fins al pròxim 1 de setembre interrompudament. Les piscines estan situades al Parc dels Capellans de Reus i són gestionades per l'empresa municipal Reus Esport i Lleure.

 

Destacar que, els preus d'accés a les piscines es mantenen igual que els de la temporada anterior, a més, les tarifes inclouen descomptes socials, que oscil·len entre el 10% i el 50%. Aquests descomptes s'apliquen als usuaris de la Targeta Jove, la Targeta Daurada, a famílies monoparentals i nombroses i a persones discapacitades o aturades de llarga durada.

 

Comença l'estiu amb les piscines municipals de Reus

L'equipament municipal manté les diverses modalitats d'entrades de matí o de tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups. L'horari d'obertura de les piscines és de dilluns a diumenge d'11.00 hores a 20.00 hores. Per accedir a les piscines amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport que passa amb una freqüència de 20 minuts.

 

Durant l'estiu s'organitzen diverses activitats a les Piscines Municipals de Reus | Cedida

 

Sessions d'aiguagim a les piscines municipals

A més de l'accés a les piscines, també s'organitzen diverses sessions d'aiguagim, des de l'1 de juliol fins al 30 d'agost en horari de dimarts, dijous i divendres de 10.15 hores a 11 hores. En aquesta línia, s'han previst diversos preus en funció de les sessions i setmanes que l'usuari es vulgui apuntar. Aquelles persones que es vulguin inscriure es poden adreçar al Pavelló Olímpic Municipal de Reus o bé, a les instal·lacions de les Piscines Municipals a partir del 25 de juny.

 

 

També et pot interessar: