GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comencen les obres al carrer Alt de Sant Pere de Reus per remodelació

Les obres s'han iniciat aquest dilluns, 8 d'abril, amb l'objectiu d'augmentar la comoditat dels vianants, es preveu que tinguin una durada d'uns quatre mesos
Aquest dilluns, 8 d'abril, han començat les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere | Cedida
 

Aquest dilluns, 8 d'abril, l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha iniciat les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere, al tram entre el carrer de Doctor Robert i la Riera Miró.

 

El passat dijous, 4 d'abril, es va formalitzar el contracte de les obres i es van adjudicadr a l'empresa Covan Obres Públiques S.L. Es preveu que el termini d'execució tinguin una durada d'uns quatre mesos.

 

Obres de remodelació dels carrers de Reus

L'obra al carrer Alt de Sant Pere es planteja dins del marc de la remodelació dels carrers de Travessera Sardà, la plaça Molrius, el carrer Sant Tomàs, el de Sant Miquel i el de Josep Anselm Clavé. Durant els últims anys, ja s'han realitzat altres intervencions en aquests punts, per tal de millorar l'estat de la via pública d'aquests carrers. 

 

Més comoditat pels vianants

L'objectiu principal de l'obra és augmentar la comoditat dels vianants, és per això que s'ha optat per incrementar l'amplada de les voreres i reduir la densitat del trànsit, ja que s'eliminaran les places d'aparcament que hi ha actualment a la zona. 

 

Des de l'Ajuntament es considera que ja hi ha una quantitat considerable de pàrquings soterranis propers que compten amb una gran superfície de places per poder aparcar. És el cas del pàrquing de la plaça de la Llibertat i el del centre comercial el Pallol. El projecte de remodelació manté el sentit de la circulació del trànsit actual. 

 

El paviment de les voreres serà de panot o terratzo, mentre que el de la calçada serà d'asfalt. L'espai dels vianants estarà protegit amb unes pilones i també es preveu introduir passos de vianants adaptats a persones amb mobilitat reduïda. 

 

El pressupost és de gairebé 300.000 euros

El pressupost total de les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere és de 256.596,39 euros. La intervenció està cofinançada a través d'una subvenció del Pla d'Actuació Municipal de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros. A més, també compta amb contribucions especials dels veïns.