Comencen les obres de construcci贸 del nou polilleuger de l'escola Joan Rebull

Amb un pressupost de m茅s d'un mili贸 d'euros, la seva obertura est脿 prevista a l'inici del curs 2020-2021.
Imatge del projecte del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull. | Ajuntament de Reus

 

L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest dilluns, 26 d'agost, que els treballs previs a la construcci贸 del nou polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull s'iniciaran aquesta mateixa setmana, despr茅s que el passat dimecres 21 d'agost se sign茅s l'acta de replanteig que d贸na inici a les obres per fer realitat el nou equipament esportiu. El contracte, que preveu una durada de les obres de deu mesos i mig, va ser adjudicat per part de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA a l'empresa Construccions Ja茅n Vall茅s SL, per un import d'1.210.322 euros.

 

Les obres, en paral路lel a les del polilleuger de l'escola C猫lia Artiga

El nou equipament tindr脿 una superf铆cie aproximada de 2.565 metres quadrats, amb una pista poliesportiva de 22 per 44 metres apta per a la pr脿ctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins. L'inici de les obres coincidir脿 amb els treballs de construcci贸 de l'altre polilleuger que hi ha en construcci贸 a la ciutat, el vinculat a l'escola C猫lia Artiga, que ja est脿 en marxa, i est脿 previst que entri en funcionament la primavera del 2020. Mentrestant, el polilleuger de l'escola Joan Rebull 茅s previst que estigui disponible a l'inici del curs 2020-2021.

 

Els polilleugers, que tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educaci贸 f铆sica com a les activitats extraescolars esportives, s贸n una aposta de l'Ajuntament per cobrir la ciutat d'instal路lacions esportives de proximitat i facilitar la pr脿ctica esportiva de tots els col路lectius.

 

Les obres de construcci贸 del polilleuger de l'escola Joan Rebull s'inicien aquesta setmana. | Ajuntament de Reus

 

Tres franges hor脿ries per al seu 煤s

El seu 煤s social seguir脿 la l铆nia dels ja existents a hores d'ara a la ciutat, 茅s a dir, amb una distribuci贸 de tres franges hor脿ries: l'horari escolar, per a activitats docents pr貌pies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers; l'horari extraescolar, de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, tamb茅 per a competicions escolars els dissabtes al mat铆; i l'horari social d'煤s esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, ve茂nals i activitats d'esport per a tothom de dilluns a diumenge.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!