Comencen les obres de construcció del nou polilleuger de l'escola Joan Rebull

Amb un pressupost de més d'un milió d'euros, la seva obertura està prevista a l'inici del curs 2020-2021.
Imatge del projecte del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull. | Ajuntament de Reus

 

L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest dilluns, 26 d'agost, que els treballs previs a la construcció del nou polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull s'iniciaran aquesta mateixa setmana, després que el passat dimecres 21 d'agost se signés l'acta de replanteig que dóna inici a les obres per fer realitat el nou equipament esportiu. El contracte, que preveu una durada de les obres de deu mesos i mig, va ser adjudicat per part de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA a l'empresa Construccions Jaén Vallés SL, per un import d'1.210.322 euros.

 

Les obres, en paral·lel a les del polilleuger de l'escola Cèlia Artiga

El nou equipament tindrà una superfície aproximada de 2.565 metres quadrats, amb una pista poliesportiva de 22 per 44 metres apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins. L'inici de les obres coincidirà amb els treballs de construcció de l'altre polilleuger que hi ha en construcció a la ciutat, el vinculat a l'escola Cèlia Artiga, que ja està en marxa, i està previst que entri en funcionament la primavera del 2020. Mentrestant, el polilleuger de l'escola Joan Rebull és previst que estigui disponible a l'inici del curs 2020-2021.

 

Els polilleugers, que tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives, són una aposta de l'Ajuntament per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius.

 

Les obres de construcció del polilleuger de l'escola Joan Rebull s'inicien aquesta setmana. | Ajuntament de Reus

 

Tres franges horàries per al seu ús

El seu ús social seguirà la línia dels ja existents a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: l'horari escolar, per a activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers; l'horari extraescolar, de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí; i l'horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom de dilluns a diumenge.