Les obres de construcci贸 del polilleuger de l'escola Joan Rebull s'inicien aquesta setmana.

Comencen les obres de construcci贸 del nou polilleuger de l'escola Joan Rebull

Amb un pressupost de m茅s d'un mili贸 d'euros, la seva obertura est脿 prevista a l'inici del curs 2020-2021.

L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest dilluns, 26 d'agost, que els treballs previs a la construcció del nou polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull s'iniciaran aquesta mateixa setmana,  després que el passat dimecres 21 d'agost se signés l'acta de replanteig que dóna inici a les obres per fer realitat el nou equipament esportiu. El contracte, que preveu una durada de les obres de deu mesos i mig, va ser adjudicat per part de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA a l'empresa Construccions Jaén Vallés SL, per un import d'1.210.322 euros.

Les obres, en paral·lel a les del polilleuger de l'escola Cèlia Artiga

El nou equipament tindrà una superfície aproximada de 2.565 metres quadrats, amb una pista poliesportiva de 22 per 44 metres apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins. L'inici de les obres coincidirà amb els treballs de construcció de l'altre polilleuger que hi ha en construcció a la ciutat,  el vinculat a l'escola Cèlia Artiga, que ja està en marxa, i està previst que entri en funcionament la primavera del 2020. Mentrestant, el polilleuger de l'escola Joan Rebull és previst que estigui disponible a l'inici del curs 2020-2021.

Els polilleugers, que  tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars,  tant pel que fa a les activitats docents d'educaci贸 f铆sica com a les activitats extraescolars esportives, s贸n una aposta de l'Ajuntament per cobrir la ciutat d'instal路lacions esportives de proximitat  i facilitar la pr脿ctica esportiva de tots els col路lectius.

Les obres de construcci贸 del polilleuger de l'escola Joan Rebull s'inicien aquesta setmana.
Les obres de construcci贸 del polilleuger de l'escola Joan Rebull s'inicien aquesta setmana. | Ajuntament de Reus

 

Tres franges hor脿ries per al seu 煤s

El seu 煤s social seguir脿 la l铆nia dels ja existents a hores d'ara a la ciutat, 茅s a dir, amb una distribuci贸 de tres franges hor脿ries: l'horari escolar, per a activitats docents pr貌pies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers;  l'horari extraescolar, de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, tamb茅 per a competicions escolars els dissabtes al mat铆; i l'horari social d'煤s esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, ve茂nals i activitats d'esport per a tothom de dilluns a diumenge.