GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comencen les obres de construcció del nou accés al Mercat del Camp

Les obres han començat aquest dimarts, 9 d'abril, amb l'objectiu de modernitzar l'entrada al mercat. Tenen una durada prevista de quatre mesos
Imatge de l'accés del Mercat del Camp | Cedida
 

Aquest dimarts, 9 d'abril, han començat les obres de construcció del nou accés al Mercat del Camp. Les obres contemplen introduir una gran marquesina per tal de dignificar i modernitzar l'entrada del gran mercat. D'altra banda, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients, a més d'adequar els espais de la zona del pàrquing. 

 

El Mercat del Camp es modernitza

El Mercat del Camp és un centre de venda de productes agroalimentaris a l'engròs del Camp de Tarragona. Des de l'any 2005, el centre ha estat gestionat per l'Ajuntament de Reus a través de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis  —el que abans era AMERSAM— que també gestiona els mercats municipals i els mercats ambulants dels Marxants. 

 

L'objectiu de les obres és millorar la imatge de l'accés al recinte i es farà amb la construcció d'una gran marquesina de més de 33 metres d'amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de 5 metres. A sobre de la marquesina, s'hi col·locarà un cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb unes lletres on es podrà llegir «Mercat del Camp». 

 

Les obres tindrien una durada de quatre mesos

El termini d'execució de les obres serà de quatre mesos, per tant, estarien llestes a l'estiu. Abans de construir la marquesina, s'han de fer uns treballs previs que comportaran l'enderrocament del mur i la sala de control d'accés al recinte del Mercat i, també, el paviment de formigó. 

 

Les obres compten amb una inversió de gairebé uns 330.000 euros més IVA i s'han adjudicat a dues empreses. D'una banda, l'obra civil a l'empresa Construcciones Asensio S.L. (COASA) per un total de 294.825,12 euros més IVA. D'altra banda, les instal·lacions electròniques a l'empresa Construcciones Jaén Vallés S.L. per un import de 34.698,77 euros més IVA. 

 

Nova regulació viària dins del Mercat

A banda de la remodelació de l'entrada, les obres també contemplen la pavimentació de l'accés i la nova senyalització vertical a tot el centre. Les obres també tenen previst millorar la circulació dels vehicles a l'interior del complex, de manera que es millorarà la regulació viària amb un circuit per a les mercaderies i un altre pels clients.