Imatge d'un carrer comercial de Reus

Els comerços de Reus podran obrir el pròxim 8 de desembre per afavorir les compres nadalenques

La mesura permetrà als ciutadans de les poblacions pròximes a la ciutat fer les compres nadalenques sense patir pel confinament municipal

L'Ajuntament de Reus permetrà que establiments comercials de Reus obrin el pròxim dia 8 de desembre, festiu de la Immaculada Concepció. Aquest canvi atén al fet que el dia festiu sigui un dimarts i, com que no està contemplat el confinament municipal per aquest dia, el consistori ha plantejat la possibilitat de canviar el festiu d'obertura del diumenge dia 6 de desembre, pel dia 8 del mateix mes.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

D'aquesta manera es dóna resposta a les demandes d'alguns establiments per mantenir l'obertura del dia 8, per afavorir als ciutadans d'altres poblacions properes poder desplaçar-se fins a Reus per fer les seves compres de Nadal, sense cap prohibició de confinament perimetral.

Així doncs, el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, va enviar ahir dijous al matí una carta a la Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, notificant la decisió de l'obertura dels comerços el pròxim 8 de desembre.

Els Follets de Nadal arriben a Reus

Per altra banda, la ciutat de Reus també comença a impregnar-se de l'esperit nadalenc. Ahir, dijous 3 de desembre cap a les cinc de la tarda, van arribar a la localitat els Follets de Nadal, personatges que formen part de l'imaginari col·lectiu i que ahir van estar repartint el programa amb les activitats de la campanya 'Reus és Nadal 2020'.

Els Follets de Nadal de Reus deambularan pels carrers de dijous a dissabte, des de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre. Els diumenges i festius també seran presents al carrer des de les 11 del matí fins a les dues del migdia.

L'encàrrec d'aquests follets ha estat encomanat a la companyia Produccions LuckyLucke i sortiran fins al dia 3 de gener.

10.000 exemplars del programa i sortejos de productes gastronòmics

L'Agència Reus Promoció, organitzadora de la campanya 'Reus és Nadal 2020', ha coordinat el programa d'activitats, que ha estat imprès enguany en forma de diari i amb una tirada inicial de 10.000 exemplars.

Una de les novetats del programa és la incorporació del joc de les set diferències amb una imatge de Nadal i una sopa de lletres on s'hauran de buscar els noms de 10 edificis modernistes de la ciutat de Reus. Totes les persones que encertin el joc i presentin la butlleta al Gaudí Centre, abans del 5 de gener, podran participar en el sorteig de 15 pacs de productes gastronòmics de Reus.

 


Comentaris