Imatge de la plaça Mercadal de Reus al Nadal

Els comerços de Reus sortejaran 123 tortells entre els clients amb xecs regal per un valor de 2.000 euros

La campanya pretén fomentar el comerç de proximitat a la ciutat | Tres pastisseries artesanes de Reus s'encarregaran d'elaborar els tortells

Reus comença a preparar-se per Nadal. La Unió de Botiguers de Reus inicia la tradicional campanya nadalenca, amb el 'Tortell de Reus' com a protagonista. Amb aquesta campanya pretén fomentar els valors dels productes de qualitat i proximitat, identificatius del comerç a la ciutat.

El tortell de reis serà el símbol de la campanya i per fer-ne ressò, la Unió de Botiguers ha acordat, amb tres pastisseries artesanes de Reus, regalar 123 tortells de Reis entre els clients dels comerços de la ciutat; coincidint amb els 123 establiments associats.

Pastisseria Maika, Pastisseria Caelles i Confiteria Poy seran les encarregades d'elaborar els tortells, que comptaran amb la peculiaritat de no portar fava, sinó que aniran acompanyats d'un xec regal de 15 euros per gastar en qualsevol establiment membre de la Unió de Botiguers. En total, es repartiran més de 2.000 euros en premis directes.

Tots els clients que vulguin participar en el sorteig ho podran fer del dia 5 al 29 de desembre. El dia 30 de desembre es realitzarà el sorteig a la plaça Mercadal, en un acte que, segons avança l'associació de botiguers, comptarà amb la presència dels Reis Mags d'Orient.

Amb aquesta campanya, la Unió de Botiguers de Reus (UBR) vol convidar a mantenir les tradicions i busca enfortir la relació de la ciutadania amb el comerç de proximitat. Fundada l'any 1975, l'associació treballa per «consolidar el present i el futur del comerç reusenc».


Comentaris