El compositor reusenc Joan Magran茅, nominat als premis Latin Grammy

Magran茅 opta al premi a la Millor Obra de Composici贸 Cl脿ssica Contempor脿nia
El compositor reusenc Joan Magran茅 opta a un Latin Grammy | Daniel Campbell

El compositor reusenc Joan Magran茅 ha sigut nominat a la categoria de Millor Obra de Composici贸 Cl脿ssica Contempor脿nia dels Latin Grammy 2021. L'obra nominada 茅s 'Dues peces per a piano', interpretada per Noelia Rodiles. La gala se celebrar脿 el pr貌xim 19 de novembre.

Joan Magran茅, nascut a Reus el 1988, va comen莽ar a formar-se de la m脿 de Ramon Humet, compositor i professor al Conservatori del Liceu i al Conservatori de Vila-seca, i posteriorment va estudiar a l'Escola Superior de M煤sica de Catalunya (ESMUC), a la Universitat d'Arts Aplicades de Viena i al Conservatori de Par铆s. Les seves obres, majorit脿riament de m煤sica de cambra, per a conjunt instrumental, per a orquestra simf貌nica i per a solistes han estat interpretades arreu d'Europa per artistes de gran envergadura.

El jove compositor ja ha estat guanyador d'altres importants premis, com ara el Premi Reina Sof铆a de Composici贸 Musical (2013) per l'obra '...secreta desolaci贸n...', que va ser estrenada per l'Orquestra Simf貌nica de Radiotelevisi贸 Espanyola l'octubre del 2014 al Teatre Monumental de Madrid.

Ara, Magran茅 opta a guanyar un premi Latin Grammy, el que suposaria un important reconeixement a la carrera musical que ja ha desenvolupat amb tan sols 32 anys. De fet, a aquesta edici贸 dels Latin Grammy tamb茅 hi estan nominades les catalanes Rosal铆a, en diverses categories, i Aitana, que opta al Millor 脌lbum Vocal Pop.

"M煤sica: Roger Mas, Pau Vallv茅 i Ferran Palau entre els 15 artistes de l'Accents" "Rentat de cara: Reformen el Parc Infantil de Tr脿nsit de Reus"