La cantant Beth posarà el punt final al Festival de les Arts de Reus 2019

El concert tancarà la programació del Festival de les Arts de Reus d'aquest any i serà el 4 de juliol a l'Institut Pere Mata
Beth Rodergas actuarà a l'Institut Pere Mata de Reus el 4 de juliol i tancarà la programació del FAR 2019 | Cedida
 

Una de les veus més internacionals del nostre país, Beth Rodergas, oferirà al públic una vetllada musical inoblidable on farà un repàs de tots aquells temes que més han significat per ella i, alhora, presentarà una acurada selecció de cançons de tots els temps versionades, expressament per al festival, amb piano. El concert se celebrarà aquest dijous, 4 de juliol, a partir de les 21.00 hores del vespre al recinte de l'Institut Pere Mata. 

La cantant catalana, ex concursant d'Operación Triunfo, farà un repàs dels seus èxits més reconeguts, oferint, fins i tot, versions inèdites d'algunes cançons que ha preparat de manera explícita pel Festival de les Arts de Reus. L'espectacle es titula «Una nit amb la Beth» i les entrades tenen un preu de 25 euros que inclouen un sopar fred. Podeu aconseguir les vostres entrades a través del web del Teatre Fortuny o en aquest enllaç

El Festival de les Arts de Reus 2019 ha portat a cantants de renom a la ciutat

Amb aquest concert de la Beth es posarà el punt final al Festival de les Arts de Reus d'aquest any 2019. Recordem que el festival va començar el passat 19 de maig al Mas Carandell amb PeTaCa i amb la soprano Miracle Seguí a la plaça d'Antoni Gaudí. El dia 25 de maig també vam poder gaudir de dos concerts més, el dels reusencs i cambrilencs Alquimia Flamenco al Barri Juroca i un altre de la Banda Simfònica de Reus al Passeig Prim. Els plats forts del festival van començar el passat 15 de juny amb el doble concert a la plaça de la Llibertat dels dos grups catalans del moment, Buhos i Els Catarres. 

Finalment, un dels últims concerts en el marc de la programació del FAR 2019 va ser el de la cantant madrilenya Ana Belén el passat 30 de juny a la plaça d'Anton Borrell. Aquest dijous, 4 de juliol, la catalana Beth tancarà aquesta programació musical del festival de música que s'ha celebrat a Reus al llarg d'aquests últims mesos. 

"💦 Reus Ploms organitza un casal d'estiu per infants i joves amb autisme" "Andreu Martín (PSC) acusa Noemí Llauradó (ERC) de canviar Reus per la Diputacó"