eva-fernandez-trio-jazz

Eva Fernández Trio omplirà de jazz el Teatre Bartrina de Reus

La jove promesa del jazz català presentarà el seu nou treball 'Yo Pregunto', el pròxim divendres 15 de febrer

Aquest divendres 15 de febrer el Teatre Bartrina de Reus s'omplirà de música de la mà d'Eva Fernández Trio. La cantant i saxofonista arriba a la ciutat per a presentar el seu nou treball anomenat 'Yo pregunto', una nova aposta de l'artista que, a diferència del seu primer projecte, es desenvolupa en un format molt més reduït. 

Josep Munar, a la guitarra, i Enric Fuster, a la bateria, són els noms que, juntament amb Eva Fernández, donen vida a aquest nou conjunt.

«Menys és més»

El primer treball discogràfic d'Eva Fernández, 'That Darkness', es va presentar amb format quintet i, per a aquest segon, la saxofonista ha optat per una proposta més íntima i seductora, en la qual un trio de músics omplen els escenaris amb un jazz fresc, contemporani i elegant.

El disc es compon de vuit temes compostos entre la mateixa Eva Fernández i Josep Munar, que recullen propostes tant individuals com conjuntes. No obstant això, tots aquests comparteixen un lema comú: «menys és més».

Una jove promesa que ja presenta un llarg recorregut

Tot i la seva joventut, la cantant i saxofonista ha compartit escenari amb grans noms com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell.

A més, ha participat en projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i la Sant Andreu Jazz Band, i en nombrosos festivals de jazz.

Programació i entrades

El concert es durà a terme aquest divendres 15 de febrer al Teatre Bartrina de Reus, a les 21.00 hores del vespre. Tindrà una durada de 75 minuts, en els quals tots els assistents quedaran immersos en un món de música i màgia.

El preu de les entrades és de 12 euros si es compren de manera anticipada. Es poden adquirir punxant sobre aquest enllaç. A taquilla, el preu serà de 15 euros.

També et pot interessar:


Comentaris