El concert de Joan Dausà al Teatre Fortuny canvia de data

S'obre una tercera funció de l'espectacle familiar 'El Pol Petit' després de l'èxit en la venda d'entrades anticipades
Imatge d'arxiu del Teatre Fortuny | Isma Llanes
 

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus encetarà la nova temporada de Tardor el mes de setembre amb una programació protagonitzada per grans musicals. Un dels esdeveniments destacats serà el concert que oferirà el músic Joan Dausà, justament quan ha anunciat que deixa els escenaris per una temporada. La seva actuació tindrà lloc el dia 20 de desembre, a les 21.00 hores, tot i que inicialment s'havia anunciat per al dia 14 de desembre.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Després de prop d'una seixantena de concerts, Joan Dausà vol tancar el seu exitós 'Ara Som Gegants' amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris on la proximitat amb els seus, segueix essent un dels trets diferencials. L'espectacle s'emmarca dins del Festival Accents i les entrades ja estan a la venda amb uns preus que oscil·len entre els 28 euros i els 18 euros.

 

Temporada de musicals al Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny obrirà la temporada de musicals el dissabte 28 de setembre, a les 17.30 hores, amb 'Annie. El Musical'. L'espectacle també s'ha programa per al diumenge 29 de setembre a les 12.00 hores. Les entrades ja estan a la venda i els preus oscil·len entre els 30 i els 15 euros. Per una altra banda, els dies 28 de setembre, a les 21.00 hores, i el 29 de setembre, a les 18.00 hores, es farà el musical 'Jekyll & Hyde. El Musical'. L'espectacle, basat en la coneguda novel·la de Robert Luis Stevenson sobre el doctor Jekyll i Mister Hyde, té una durada de dues hores i mitja i les entrades ja estan a la venda amb un cost entre els 20 i 45 euros.

 

Tercera funció d'El Pot Petit

El Concorsi del Teatre Fortuny ha obert una tercera funció de l'espectacle familiar 'El Pot Petit' després que s'exhaurissin les entrades per a les dues funcions programades. El muntatge, que està adreçat a tots els públics i que s'ha pensat per celebrar els 10 anys de la companyia, es farà a Reus el dissabte 21 de desembre, a les 11.30 hores i a les 17.30 hores, i també diumenge 22 de desembre, a les 11.30 hores.

 

L'espectacle, que es presenta com una experiència que es vol que les famílies recordin per sempre, és una ocasió per viure les cançons que en aquests moments formen part de la banda sonora de moltes famílies. Dura 70 minuts i compta amb tretze músics a l'escenari.