GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Matilda Blue presenta el seu nou disc 'De ayer ya hace tiempo' a Reus

El concert serà el pròxim dijous, 23 de gener, a les 23.30 hores a la Sala Absenta de Reus
Matilda Blue presentarà el seu nou disc a la Sala Absenta de Reus | Michal Novak
 

Després del seu primer àlbum 'La vida de Matilda Blue', el cantant presenta el seu segon disc titulat 'De ayer ya hacer tiempo' i el pròxim dijous, 23 de gener, el podrem sentir a la Sala Absenta de Reus a les 23.30 hores. Ernest Armengol, uns dels vocalistes de Lax’n’Busto i antic cantant de Sol Lagarto, és el líder d'aquest projecte musical anomenat Matilda Blue, un projecte personal del cantant i compositor que va néixer l'any 2013. 

 

La cara positiva del pas del temps

Com ja ens indica el seu títol, el disc parla del pas del temps i reivindica que això no ha de ser negatiu. En aquest cas, les cançons són com una maleta que ha anat omplint d’experiències i records narrats amb maduresa, introspecció i una nostàlgia positiva. Una proposta musical on predomina el soul, amb sonoritats clàssiques del Rock i amb tonalitats que recorden al pop. 

 

El disc està compost per onze cançons i es va gravar a La Casamurada, un dels estudis de gravació de referència a Catalunya i compta amb la producció d’Álex Vivero. L’acompanyen músics de primer nivell com Pere Foved a la bateria, Enric Gómez al baix, Arecio Smith al teclat i Salva Criado a la guitarra. Precisament, Criado acompanya a Ernest Armengol des dels inicis d’aquest projecte. 

 

 

Una llarga trajectòria musical

Amb 16 anys, Armengol va formar el seu primer grup de música en el qual tocava la bateria, un instrument que va tocar en els seus dos primers projectes: The Res i Le cage aux folles. Més tard, va canviar les baquetes pel micròfon. L'any 2000, juntament amb dos amics, Fluren Ferrer i Santos Berrocal, va fundar l'estudi de gravació Blind Records. Més tard, els tres van crear el grup Lavidatabala

 

La trajectòria musical més llarga i exitosa d'Ernest Armengol va ser amb la banda de rock Sol Lagarto que, després de publicar quatre discos, va dissoldre's. Recentment, Armengol ha participat en l'últim disc de Lax'n'Busto, 'Polièdric', posant veu a tres cançons i acompanyant-los en la seva gira de presentació.