Concert de la Stromboli Jazz Band a La Fira Centre Comercial

L'actuació s'emmarca dins de la campanya 'Més Nadal', que omple de música el recinte comercial
Concert de la Stromboli Jazz Band a La Fira Centre Comercial | cedida

La Stromoboli Jazz Band, el grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques, integrat completament per músics professionals del Camp de Tarragona, actuarà aquest divendres, 21 de desembre, a les sis de la tarda, a La Fira Centre Comercial de Reus. L'acte s'emmarca en la campanya 'Més Nadal', que durant aquestes festes omple el recinte de tota mena d'activitats gratuïtes relacionades amb el món de la música.

La banda tarragonina que integra veu, trombó, trompeta, banjo, tuba i bateria, va molt més enllà de bona música, i aportarà a tots aquells que vagin fins al centre comercial, grans dosis d'humor, teatre i una interacció constant que no deixarà indiferent ningú; el millor acompanyament per a les vostres compres nadalenques.

La Fira centre comercial s'omple de música i activitats per celebrar el Nadal | TarragonaDigital

Nadal musical i solidaritat a la Fira Centre Comercial

Durant aquestes festes, La Fira Centre Comercial s'omple d'activitats musicals per a tota la família. Fins al 5 de gener, la campanya 'Més Nadal' porta música en directe, espectacles, tallers i activitats de tota mena.

Destaquen especialment les actuacions del Vocal Quartet, que portaran les nadales més conegudes i tradicionals transformades en versions més modernes i actuals; les actuacions organitzades per l'Associació de Concerts de Reus; l'Story Time - Christmas, on els més petits podran gaudir de la representació d'un conte de Nadal musical i en anglès; els tallers de Mozart, on, batuta en mà, el compositor més famós de tots els temps, animarà nenes i nens a despertar el seu esperit musical; o l'espai cognitiu 'Els Colors de la Música', on petits i grans podran diluir les fronteres entre so i color, gaudint d'un espectacle audiovisual on poder escoltar els colors i veure la música.

A més a més, la Fira Centre Comercial també ha posat en marxa la campanya 'Dibuixant Somriures', on portaran el millor del Nadal a les nenes i nens dels hospitals locals en col·laboració de l'ONG Pallapupas.

"Canvis urbanístics al carrer de Miami de Reus" "ÚLTIMA HORA: Tallen el carrer Llovera per un despreniment"