vermusic reus.

Unes 150 persones omplen el concert del juny del Vermusic reusenc

El conjunt Line Up va protagonitzar un exitós concert a l'Institut Salvador Vilaseca

El conjunt 'Line Up' va omplir aquest divendres, 21 de juny, el tercer concert del programa d'aquest any 2019 del Vermusic, el festival que impulsa Vermuts Miró i que és benèfic a favor de la Lliga contra el Càncer, a la qual es destina la recaptació de les entrades, que es venen a cinc euros. Aquest divendres, doncs, Line Up va aconseguir reunir fins a 150 persones a l'escenari del concert, l'Institut Salvador Vilaseca de la ciutat. El quintet va deleitar les oïdes del públic en un exitós concert més d'aquest certamen.

Line Up, un grup d'allò més exitós al Vermusic

Line Up és un quintet internacional amb veu pròpia dins el món del jazz entre els components del qual s’hi troba el guitarrista Joan Fort (Tarragona, 1997) que tot l’any passat va ser becat per estudiar al prestigiós Conservatorium van Amsterdam.

Aquesta jove formació va néixer precisament a la capital holandesa gràcies a les similars influències dels seus components, que van portar-los a compartir la seva música i a iniciar un projecte únic que pretén actuar arreu d’Europa al llarg d’aquest 2019 amb una aturada a la ciutat de Reus. La música de Line Up es caracteritza per estar profundament arrelada en el jazz més tradicional. No obstant això, el col·lectiu ha assolit una sonoritat fresca amb arranjaments i composicions originals que aconsegueixen reflectir el talent individual de cada músic.

El proper concert, el 19 de juliol

El d'aquest divendres era el tercer concert del Vermusic d'aquest 2019. Abans de l'aturada del mes d'agost, però, se'n farà un altre. Serà el proper divendres, dia 19 de juliol, a partir de les nou del vespre a l'Estació Enològica de la ciutat. 'Agartha Flamenco' durà a aquest escenari les notes més mediterrànies, des de Barcelona, de la música flamenca.

També et pot interessar


Comentaris