Torna a Reus el cicle Fil Musical amb quatre concerts a la fresca al juliol

Els Jardins de la Casa Rull acollirà cada dijous de juliol els concerts de Pavvla, Germà Aire, Kids From Mars i Koko Jean
Cartell de la segona edició del cicle de concerts Fil Musical 2019 | Cedida

 

El mes de juliol s'omple de música amb el cicle de concerts Fil Musical als jardins de la Casa Rull cada dijous del juliol. L'Ajuntament de Reus amb l'associació cultural Anima't organitzen per segon any consecutiu aquest cicle musical amb l'actuació de quatre grans artistes com són Pavvla, Germà Aire, Koko-Jean & The Tonics i Kids From Mars. Uns concerts d'estiu per gaudir-los a la fresca del vespre.

 

Aquest cicle també s'emmarca dins el programa d'activitats per joves que es programa des del Casal de Joves la Palma, per aquest motiu el departament de Joventut de l'ajuntament ha participat. El cicle Fil Musical tindrà lloc cada dijous de juliol a les 21.00 hores i amb l'entrada gratuïta.

 

PAVVLA actua el dijous, 4 de juliol | Cedida

 

Pavvla, dijous 4 de juliol

La primera a obrir el cicle de concerts de Fil Musical és l'artista Pavvla, el dijous 4 de juliol. Des de fa tres anys Paula Jornet porta a cap aquests projecte musical on presenta el seu segon disc «Secretly hoping you catch me looking». Amb un estil musical indie ja ha fet més d'un centenar de concerts entre ells alguns a l'estranger, posicionant-se en el panorama d'artistes emergents. 

 

Germà Aire, dijous 11 de juliol

Dijous 11 de juliol és el torn de Germà Aire en Luca i l'Andreu que continuen el seu camí musical després de deixar el grup Mates Mates. Cantant en català aquests dos músics presenten 'Sempre' el seu segon llarg que el comprimeixen en 10 hits de tan sols dos minuts i mig.

 

Koko-Jean & The Tonics actuen el dijous, 18 de juliol | Cedida

 

Koko-Jean & The Tonics, dijous 18 de juliol

Koko-Jean & The Tonics actuaran als jardins de la Casa Rull el tercer dijous de juliol. Aquest grup de quatre músics amb mons musicals molt diferents que barregen el soul, el ritme i el 'groove'. Quatre músics que ja s'han fet un lloc a Barcelona i que aterren a Reus per presentar un projecte musical amb molta força i cançons que s'enganxen.

 

Kids From Mars, dijous 25 de juliol

El cicle Fil Musical el tancarà la banda juvenil formada per l'Òscar i en Roger, Kids From Mars. Des de Blanes venen a Reus per oferir el seu primer EP '</3' on es barreja l'electrònica amb unes melodies de veu que sorprenen per la seva precisió.