A concurs l'explotació del servei de bar de les Piscines Municipals de Reus

El contracte té un pressupost de licitació de 13.219,97 euros (amb IVA inclòs) i el termini de presentació d'ofertes finalitza el 14 de juny
Les Piscines Municipals del parc dels Capellans de Reus obriran el dia 25 de juny i tancaran l'1 de setembre i el seu horari serà d'11.00 hores a 20.00 hores | Cedida
 

 

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure S.A. ha publicat al seu perfil de contractant la licitació per a l'explotació del servei de bar de les piscines municipals del parc dels Capellans a Reus, el contracte tindria una durada de tres temporades. El servei té com a objecte la prestació del servei de bar que s'haurà d'adaptar als horaris i dates d'obertura de les piscines municipals. El contracte surt a concurs amb un pressupost de licitació de 13.219,97 euros, amb l'IVA inclòs, i el termini de presentació d'ofertes finalitza el pròxim 14 de juny. 

 

La licitació haurà de complir una sèrie de normes

Pel que fa al tipus d'oferta gastronòmica del servei de bar s'haurà de tenir en compte les característiques del quiosc-bar i les seves possibilitats. Així doncs, estarà obligat a oferir uns àpats i unes begudes concretes, haurà de tenir a la venda tres tipus diferents d'entrepans freds i tres de calents i, pel que fa a les begudes, haurà de servir, obligatòriament, cafès, infusions, cerveses sense alcohol, snacks, gelats i pastisseria variada. A més, haurà de tenir una oferta de cada producte amb l'opció sense gluten i es permetrà la venda de begudes alcohòliques de fins a 23 graus. 

 

També s'ha de tenir en compte que l'espai té un aforament de 130 persones i, per normativa, a la terrassa hi haurà d'haver 6 para-sols i una desena de taules amb un total de 40 cadires. El cost del subministrament de l'aigua i d'electricitat aniran a càrrec de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure S. A. Aquesta temporada, les piscines municipals de Reus obriran les seves portes el pròxim dimarts, 25 de juny, fins al dia 1 de setembre, interrompudament, i l'horari d'obertura serà de dilluns a diumenge d'11.00 hores a 20.00 hores.