Condemnat a 1 any i 11 mesos de presó per robar en una joieria de Reus

No entrarà a presó | Haurà de pagar el valor de les joies que va robar
Roba joies per valor de 117.000 euros a Reus | TarragonaDigital

No entrarà a presó per no tenir antecedents, però la multa econòmica que haurà de pagar l'home que va robar en una joieria de Reus l'any 2015 serà de gairebé 100.000 euros. El Jutjat Penal número 2 de Reus ha condemnat a un any i onze mesos de presó a l'autor del robatori, segons explica el 'Diari de Tarragona'.

Sense presó però a pagar el valor de les joies

Durant una matinada de maig de l'any 2015, un home, de nacionalitat espanyola, va entrar a una joieria de Reus situada al xamfrà del carrer del Vent i el Raval de Jesús. El condemnat, acompanyat d'una altra persona sense identificar, van forçar la reixa metàl·lica i la porta i, un cop dins, van agafar totes les joies que hi havia en un dels expositors. 

Anells, arracades o penjolls són algunes de les joies que hi havia i, en total, sumaven un valor de 117.330 euros. L'establiment amb alarma i càmeres de vigilància, van gravar els fets. Dies després, els agents van registrar la seva casa a la capital del Baix Camp, on es van trobar les joies robades. 

L'home ha estat condemnat a un any i 11 mesos de presó per aquests fets, però no haurà d'ingressar-hi perquè no té antecedents. D'altra banda, haurà d'indemnitzar al propietari de la joieria amb més de 95.000 euros, gairebé la totalitat del valor del robatori, ja que una part ho va pagar l'asseguradora.

"🧹✅ S'aprova, entre retrets, el nou contracte de la brossa de Reus" "🔴 El govern de Reus arova apujar els impostos un 9,75%"