ARA MATEIX

馃毀 Estudiants i CDR tallen l'autovia A-27 a Tarragona

Condemnat a 1 any i 11 mesos de pres贸 per robar en una joieria de Reus

No entrar脿 a pres贸 | Haur脿 de pagar el valor de les joies que va robar
Roba joies per valor de 117.000 euros a Reus | TarragonaDigital

 

No entrar脿 a pres贸 per no tenir antecedents, per貌 la multa econ貌mica que haur脿 de pagar l'home que va robar en una joieria de Reus l'any 2015 ser脿 de gaireb茅 100.000 euros. El Jutjat Penal n煤mero 2 de Reus ha condemnat a un any i onze mesos de pres贸 a l'autor del robatori, segons explica el 'Diari de Tarragona'.

 

Sense pres贸 per貌 a pagar el valor de les joies

Durant una matinada de maig de l'any 2015, un home, de nacionalitat espanyola, va entrar a una joieria de Reus situada al xamfr脿 del carrer del Vent i el Raval de Jes煤s. El condemnat, acompanyat d'una altra persona sense identificar, van for莽ar la reixa met脿l路lica i la porta i, un cop dins, van agafar totes les joies que hi havia en un dels expositors. 

 

Anells, arracades o penjolls s贸n algunes de les joies que hi havia i, en total, sumaven un valor de 117.330 euros. L'establiment amb alarma i c脿meres de vigil脿ncia, van gravar els fets. Dies despr茅s, els agents van registrar la seva casa a la capital del Baix Camp, on es van trobar les joies robades. 

 

L'home ha estat condemnat a un any i 11 mesos de pres贸 per aquests fets, per貌 no haur脿 d'ingressar-hi perqu猫 no t茅 antecedents. D'altra banda, haur脿 d'indemnitzar al propietari de la joieria amb m茅s de 95.000 euros, gaireb茅 la totalitat del valor del robatori, ja que una part ho va pagar l'asseguradora.

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris