La Guàrdia Urbana de Reus instrueix diligències penals a quatre conductors beguts

Un conductor begut atropella un agent de la Guàrdia Urbana al centre de Reus

Els fets van tenir lloc el passat dilluns 5 d'agost

El passat dilluns 5 d'agost a les 16.40 hores de la tarda, un conductor begut va atropellar un agent de la Guàrdia Urbana de Reus al carrer Sardà de Reus, al centre de la ciutat. Tal com ha avançat Elcaso.cat i ha pogut confirmar Tarragonadigital, l’agent anava amb la moto policial i va travessar el carrer amb preferència. En aquell precís moment, el conductor va saltar la preferència de pas i va impactar contra el policia, ferint-lo lleument. 

El policia va rebre un fort impacte a l’esquena i al braç i va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Les lesions van ser lleus i unes hores més tard l’agent va rebre l’alta mèdica. El conductor del turisme va donar positiu en la prova d’alcoholèmia després de donar 0,33 mil·ligrams d’alcohol per aire respirat.

La Guàrdia Urbana de Reus imputa a l’home un delicte contra la seguretat del trànsit per haver-se saltat la preferència de pas i haver estat enganxat conduint sota els efectes de l’alcohol.

Els actes vandàlics més denunciats per la Guàrdia Urbana

Entre els mesos de gener i juliol d'enguany, la Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat un total de 1.893 actes en relació a actituds incíviques, especialment vinculades a l'oci nocturn. Els actes vandàlics més denunciats són el consum d'alcohol i orinar a la via pública  amb 784 i 543 denúncies, respectivament.

Per embrutar la via pública s'han fet 79 denúncies i 49 per molèsties per sorolls. L'oferiment i sol·licitud de relacions sexuals a la via pública també són els actes més denunciats, 38 denúncies per oferiment i 27 per sol·licitud.