Una manera de conèixer la figura d'Antoni Gaudí en família a Reus

Al Gaudí Centre es realitzarà l'activitat «Observem, escoltem i toquem en família» amb un taller de treballs manuals

Una activitat per conèixer a fons la figura de l'arquitecte reusenc més conegut, Gaudí, és el que ofereix el Gaudí Centre aquest diumenge 13 de gener. L'activitat «Observem, escoltem i toquem en família», està dirigida als més petits de la casa que mitjançant jocs podran conèixer a Antoni Gaudí i la seva arquitectura. L'experiència es durà a terme al Gaudí Centre a les onze del matí.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Una activitat familiar per conèixer a Gaudí

«Observem, escoltem i toquem en família» va dirigida a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys que vulguin descobrir la figura de l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí, d'una manera diferent. L'activitat pretén donar a conèixer a l'arquitecte d'una manera didàctica i amena per als infants.  Aquest podran anar acompanyats d'un adult mentre es realitza l'activitat. De la mà d'una monitora, els més petits aniran seguint la visita que acabarà amb un taller de treballs manuals.

La visita acaba amb un taller

Durant la visita els més petits descobriran el món del reusenc Antoni Gaudí, així com a diversos personatges que han estat vinculats amb l'arquitecte.  Es realitzarà un recorregut per la vida de Gaudí des de la infantesa fins a la seva mort, on descobriran els trets més característics de l'obra de l'arquitecte.

En acabar la visita guiada dins del Gaudí Centre, es procedirà a fer  un taller de treballs manuals on els infants  podran fer la seva pròpia obra modernista inspirada en l'arquitecte reusenc.

Gaudí Centre Reus
Gaudí Centre Reus | Miguel Cabrerizo

 

La durada aproximada de tota l'activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada per la monitora, i la resta, dedicada al taller de treballs manual. El preu de l'activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre o bé trucant al telèfon 977 010 670.

Activitats pensades pels infants al Gaudi Centre

El Gaudí Centre Reus realitza diverses visites per a alumnes de les escoles, l'activitat es realitza  de manera diferent per ensenyar la vida de Gaudí als més petits.  Les visites estan adaptades segons el curs escolar, i es realitzen de manera diferent segons les edats. A més el Gaudí Centre disposa d'un certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l'Agència Catalana de Turisme.