Confinats tots els veïns d'un edifici de Reus per un incendi de matinada

L'incident ha succeït en un setè pis d'un bloc de la plaça Abat Oliba
L'incendi s'ha proclamat al setè pis del número 31 de la plaça Abat Oliba de Reus | Google Maps

 

Ensurt de matinada a la ciutat de Reus. L'habitació d'un habitatge ha començat a cremar a la plaça Abat Oliba de la capital del Baix Camp i, en conseqüència d'aquest incident, els Bombers de la Generalitat han hagut de confinar tots els veïns del bloc de pisos. Tanmateix, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'actuar atenent dues persones per inhalació de fum. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Crema una setena planta

El servei d'emergències ha rebut una alerta per un incendi quan faltaven pocs minuts per a un quart de quatre de la matinada. L'incident ha succeït al número 31 de la plaça Abat Oliba de Reus, concretament, en un setè pis. El foc s'ha declarat en una de les habitacions de l'habitatge. 

Els Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat amb tres dotacions fins al lloc de l'incendi i han confinat tots els veïns. Les flames s'han pogut apagar ràpidament sense que afectessin l'estructura de l'edifici. A més, el SEM ha hagut d'atendre dues persones que han inhalat fum durant l'incendi.

"♻ La transició energètica, tema de la darrera conferència al Centre de Lectura de Reus" "🔴 Nou atac de Lorena Roldán a Quim Torra des de Reus"