GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un contenidor cremat a Reus ha afectat la persiana d'un primer pis

Bombers de la Generalitat i Guàrdia Urbana s'han desplaçat fins al lloc dels fets aquest matí
Crema totalment un contenidor de cartró al carrer del Roser de Reus | Facebook Núria Escarrà

 

Un contenidor ha cremat totalment aquest dijous 29 d'agost al matí al carrer del Roser de Reus, en el tram del barri Muralla, a l'altura del número 116. Veïns de la zona han alertat als Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís quan passaven set minuts de les set del matí i hi han desplaçat una dotació. També s'ha mobilitzat la Guàrdia Urbana de la ciutat de Reus com a part del protocol establert amb, almenys, dues dotacions.

 

L'incendi, que a hores d'ara es desconeix si ha estat provocat o fortuït, ha afectat, també, el tendal de l'establiment que hi ha als baixos i la persiana del primer pis de l'edifici de davant del contenidor, situada en línia recta sobre seu. Els operatius dels Bombers que han actuat en l'extinció del foc hi han treballat durant vint minuts, fins que el contenidor encès ha quedat apagat.

 

S'ha tractat del contenidor blau, el del paper i el cartró, que hauria pogut actuar com a combustible de l'incendi. Almenys dues dotacions de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat fins al lloc dels fets per participar en les tasques d'emergència.