Controlat un incendi de matolls a tocar de l’Hospital de Reus

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la tarda
Imatge dels matolls cremats en l'incendi d'aquesta tarda | TarragonaDigital

 

Els Bombers de la Generalitat han actuat en un incendi que ha afectat 300 metres quadrats de matolls al costat de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, a l’avinguda Universitat. Concretament, el foc s'ha produït al solar on està ubicada l'Escola Tècnica d'Arquitectura de Reus. L’avís s’ha produït a les 14.47 hores del migdia i els Bombers han donat extingit el foc 38 minuts després. L’incendi no ha provocat afectacions personals i cap persona ha resultat ferida.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'incendi ha cremat 300 metres quadrats de matolls | TarragonaDigital

 

Incendis a Reus durant aquest mes d’agost

Aquest passat diumenge 11 d’agost, els Bombers de la Generalitat van extingir un incendi que es va produir a l’interior d’un magatzem on hi havia material agrícola, ubicat a Reus, a la confluència entre les autovies T-11 i C-14. Sis dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de dur a terme la tasca de les flames, que van calcinar per complet un tractor. 

 

Per una altra banda, el dijous 8 d’agost els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al polígon AgroReus per un incendi que es va proclamar al Restaurant i Braseria La Nau, al carrer de Recasens i Mercader. El tub d’aire condicionat va començar a incendiar-se a la planta exterior del restaurant i com a conseqüència es va procedir a desallotjar al personal i als clients que en aquell moment es trobaven al restaurant.

"💻L'Ajuntament de Reus crea tutorials per promoure els tràmits en línia" "😱 Un conductor begut atropella un agent de la Guàrdia Urbana"